اسماعیل غنیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در سال های گذشته تعداد بیمه بیکاری بگیران در حدود 2 هزار و 200 نفر بود، اما امسال به دلیل شرایط اقتصادی و تعدیل نیرو در واحدهای تولیدی آمار افزایش یافته است.
ادامه داد: در استان سمنان بیش از 100 واحد تولیدی قطعه سازی خودرو وجود دارد که تحت تاثیر سیاست های فرااستانی و کاهش تولید خودرو اقدام به تعدیل نیرو کردند و همین موضوع موجب افزایش آمار بیمه بیکاری بگیران شده است.
وی ابراز داشت: با کاهش تولید خودرو، واحدهای تولیدی قطعه سازی در استان سمنان دچار مشکل و برای تامین هزینه ها ناچار به تعدیل نیرو شدند.
غنیان با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی تک محصولی با تغییر شرایط بازار دچار چالش می شوند، تصریح کرد: موفقیت در بازار با واحدی است که تولیدات ترکیبی دارد و ادامه فعالیتش وابسته به یک محصول تولیدی محدود نیست.
وی با بیان این که در استان سمنان بیش از 112 هزار نفر بیمه شده اجباری هستند، خاطر نشان کرد: آمار بیانگر این است که سمنان از استان های صنعتی و کارگری کشور محسوب می شود و ضرورت دارد برای پیشگیری از ایجاد چالش میان قشر کارگری به دلیل بیکاری و به منظور تداوم فعالیت واحدهای تولیدی در استان تدابیر هوشمندانه و کارشناسانه اتخاذ شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با بیان این که استان دارای پراکندگی جمعیت و نیروی کار مهاجر است، خاطر نشان کرد: اکنون در استان نرخ اشتغال مطلوب و نرخ بیکاری پایین است.
به گزارش ایرنا، نرخ بیکاری در استان با بیش از 702 هزار نفر جمعیت در حدود 6.6 است.
به گفته کارشناسان بیش از 2 هزار نفر در صنعت قطعه سازی استان سمنان مشغول به کار هستند که پرداخت نشدن مطالبات تکانه ای جدی به نام تعدیل نیرو در این واحدهای صنعتی را جدی کرده است.
7342/6103
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.