مهران زرگری، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: داروخانه ها، مطمئن ترین محل برای تهیه مکمل های غذایی هستند و اگر خارج از این محل باشد غیرمجاز تلقی می شود و لازم است ورزشکاران از مراجعه به آن محل ها اجتناب کنند.
وی با تاکید براینکه بارها تذکر لازم در خصوص عرضه و تجویز دارو و مکمل های غذایی در باشگاه های بدنسازی و پرورش اندام به مدیران باشگاه ها داده شده است، اظهار کرد: در حال حاضر باشگاه های بدنسازی و پرورش اندام زنجان پاک و سالم هستند و مورد خاصی نیز مشاهده نشده است.
زرگری گفت: ورزشکاران باید زیر نظر مربی کارت دار آموزش ببینند و تمرین کنند و اگر باشگاه ها دارای مربی نباشد به حتم با مدیر آن باشگاه برخورد قانونی خواهد شد.
رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان زنجان، گفت: در زمان حاضر بیش از 120 باشگاه بدنسازی و پرورش اندام در سطح این استان فعال است که برخی از آنها به صورت شیفتی در 2 بخش بانوان و مردان فعالیت می کنند.
زرگری، بازرسی و نظارت مستمر و منظم بر محیط باشگاه های بدنسازی و پرورش اندام در زنجان را ضروری خواند و افزود: این هیات، اجازه نمی دهد فعالیت های ناسالم و ناصحیح به باشگاه ها آسیب وارد کند.
وی تصریح کرد: باشگاه های بدنسازی و پرورش اندام زنجان از سوی مرکز بهداشت، اداره اماکن نیروی انتظامی، معاونت غذا و داروی علوم پزشکی و هیات پزشکی ورزشی، مورد نظارت و بازرسی قرار می گیرند و هیات نیز بطور منظم و به شکل محسوس و نامحسوس و با جدیت هرچه تمام فعالیت باشگاه ها را رصد می کند.
زرگری افزود: در زمان حاضر 10 هزار ورزشکار به صورت رسمی و بیمه شده و تحت پوشش هیات در باشگاه های بدنسازی و پرورش اندام استان زنجان فعالیت می کنند که هفت هزار نفر از آنان مرد و مابقی نیز زن هستند.
6084/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.