مجتبی اسکندری روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال تعداد 120 نفر بهره بردار در شهرستان طارم مشغول کشت و کار محصول کرفس بوده و از این طریق کسب درآمد می کنند.
وی اظهار داشت: با توجه به شرایط اقلیمی، آب وهوای مناسب، خاک حاصلخیز، تامین آب مورد نیاز بطور مستقیم از رودخانه قزل اوزن و همچنین تامین نهاده های مورد نیاز و نشاء سالم، کرفس طارم از مرغوبترین محصولات کشور است.
این مسئول خاطرنشان کرد: کشت کرفس در مهرماه آغاز و فروردین ماه سال بعد برداشت می شود ، بیشترین محصول کرفس در سه روستای کوهکن علیا، کوهکن سفلی، هارون آباد و به نسبت کم در سایر نقاط شهرستان طارم کشت و برداشت می شود.
وی ادامه داد: محصول تولیدی شهرستان علاوه بر تامین نیاز استان و سایر استانها به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می شود.
اسکندری با اشاره به خدمات کارشناسان جهادکشاورزی به کشاورزان طارمی از مرحله کشت تا برداشت، گفت: از اقدام های این مدیریت در خصوص محصول کرفس، اجرای برنامه‌های آموزشی، بازدید و ارایه توصیه‌های فنی، تامین نهاده‌های مورد نیاز و نشای سالم توسط شرکت‌های خدمات کشاورزی است.
گفتنی است کرفس کالیفرنی و فریموس از ارقام مورد کشت در شهرستان طارم است.
به گزارش ایرنا، شهرستان طارم از نظر وضعیت آب و هوایی دارای شرایط خاص است، بافت مکانی منطقه از حالت دره ای برخورداربوده و با ارتفاع متوسط 400 متر از سطح دریا، منطقه بطور نسبی بصورت دشت بوده لذا از نظر آب و هوایی تابستان گرم و زمستان معتدل دارد.
این شهرستان دارای دو منطقه کوهستانی و کوهپایه ای بوده و از نظر اقلیمی دارای دو ا قلیم متفاوت معتدل و سردسیر است و با توجه به شرایط اقلیمی نیمه گرمسیر شهرستان طارم که متفاوت از سایر نقاط استان است، کشاورزی از اهمیت ویژه ای در این منطقه برخوردار می باشد.
حدود 95 درصد مردم شهرستان طارم در کارهای کشاورزی فعالیت دارند و بیشتر محصولات زراعی این شهرستان بصورت نوبرانه در بازار مصرف داخل و خارج استان عرضه می شود.
9886/8068
خبرنگار: مهدی اسدی**انتشار: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.