احمد بیگدلی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه فضای مجازی یک فرصت است، افزود: شبکه های اجتماعی موجب تسهیل ارتباط در جامعه شده و نیز زمینه روشنگری پیرامون مسائل مختلف را فراهم کرده اند، و با کارکردی که اکنون در فضای زندگی امروز دارند ، قابل حذف و یا محدود شدن نیستند.
وی با بیان اینکه دولت برخاسته از اراده و انتخاب مردم است، تصریح کرد: یکی از خواسته های مردم در انتخابات فراهم کردن زمینه بهره گیری آسان از فضای مجازی بود، و اگر دولت، دولت مردم است باید به خواسته های اکثریت جامعه توجه داشته باشد و جهت تحقق آنها تلاش کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: البته باید کنترل هایی از بابت برخورد با بی بند و باری ها در فضای مجازی اتخاذ شود ولی ایجاد محدودیت در گردش اطلاعات مطابق خواسته مردم نیست.
به گزارش ایرنا، بر اساس بند 33 منشور حقوق شهروندی که به ابتکار دولت تدبیر و امید تدوین شده است، حق شهروندان است که آزادانه و بدون تبعیض از امکان دسترسی و برقراری ارتباط و کسب اطلاعات و دانش در فضای مجازی بهره‌مند شوند.
این حق از جمله شامل احترام به تنوع فرهنگی، زبانی، سنت‌ها و باورهای مذهبی و مراعات موازین اخلاقی در فضای مجازی است. ایجاد هرگونه محدودیت (مانند فیلترینگ، پارازیت، کاهش سرعت یا قطعی شبکه) بدون مستند قانونی صریح ممنوع است.
7312/8068
خبرنگار: حسن اکبری** انتشار دهنده: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.