حبیب الله یگانه شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به اقدامات شهرداری زنجان برای مقابله با ویروس کرونا افزود: با شیوع بیماری کرونا مسؤولیت کمیته ضد عفونی و تدفین جان باختگان و حتی سازمان آرامستان ها و بهشت زهرا به شهرداری سپرده شد.

وی اضافه کرد: بر این اساس، طی ماه‌های پایان سال گذشته و با مصوبه شورای تامین استان نسبت به تعطیلی مزارهای بالا و پایین شهر زنجان اقدام شد که هم اکنون تدفین اموات به ویژه کرونایی ها در بهشت زهرای شهر زنجان با دستور ابلاغی انجام می شود.

این مسؤول ادامه داد: از ابتدای آغاز شیوع بیماری کرونا برحسب تکالیف ذاتی و قانونی کمیته های مختلف به  شهرداری واگذار شد که  از جمله آن  می توان به بحث ضد عفونی کردن شهر و معابر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: با توجه به ابلاغیه ستاد کرونای استان شهرداری و شهرداری های مناطق، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی نیز نسبت به ضد عفونی کردن شهر به ویژه ناوگان حمل و نقل عمومی، اتوبوس و تاکسی ها اقدام کردند و علاوه بر آن اماکن عمومی مانند سازمان آرامستان ها و پارک های سطح شهر، میادین میوه و تره بار و ترمینال را نیز مورد توجه قرار گرفت.  

این مسؤول ادامه داد: بر این اساس اکیپ های شهرداری شب هنگام در قالب تیم ها و تجهیزات بکارگیری مواد ضدعفونی کننده به مراکز یاد شده مراجعه و نسبت به این کار اقدام می کنند و در این میان اقشار مختلف نیز با تشکل پویش های مردمی دستگاه های اجرایی دیگری را طی یک ماه گذشته در انجام بهینه این کار یاری کرده اند.

وی اضافه کرد: برای محافظت از نیروهای شهرداری نیز به عنوان یکی از ارگان های پشتیبانی در بحث بیماری کرونا، در امور شهری نیز به بخش هایی از قبیل پسماند و ساماندهی ناوگان حمل و نقل عمومی توجه ویژه ای شده بطوری که اقلام مورد نیاز همانند دستکش، ماسک و ژل ضد عفونی کنده برای تمام شاغلان شب کار تهیه شده است.

یگانه افزود: متاسفانه شهروندان پس از استفاده از اقلام پیشگیرانه بیماری کرونا در سطح شهر به ویژه در پمپ بنزین آنها را رها می کنند که علاوه بر جمع آوری و زحمت مضاعف به پاکبانان شهری  این عمل می تواند منشاء گسترش ویروس باشد و در این راستا از مردم درخواست می شود، پس از استفاده از این اقلام آنها را به سطل زباله درب دار انداخته و یا در صورت عدم دسترسی در نایلون در بسته قرار دهند و در نزدیکترین محل جمع آوری زباله بیندازند.

وی با اشاره به وضعیت نقاهتگاه های شهری نیز گفت: تا کنون ظرفیت بیمارستانی زنجان تکمیل نشده و مورد ارجاعی نیز به نقاهتگاهی انجام نگرفته، هر چند این موضوع به منزله خبری خوب بوده، اما باید عموم شهروندان با جدی گرفتن کرونا به قطع زنجیره این بیماری کمک کنند.

شهردار زنجان ادامه داد: شهرداری نیز در بحث نقاهتگاه ها چهار هزار ملافه را آماده و برای دوخت به خیرین واگذار کرده که علاوه بر آن یک هزارو ۵۰۰ تخته پتو ، ۲۰۰ تشک، و در صورت نیاز بحث اقلام مورد نیاز برای تهیه مواد غذایی بهبود یافتگان را در مدت یک هفته در اختیار علوم پزشکی قرار داده که در صورت نیاز استفاده خواهد شد.

یگانه افزود: انتظار همه مسؤولان استانی از شهروندان  این است که برای قطع زنجیره بیماری در خانه بمانند و با رعایت نکات پیشگیرانه در کنترل بیماری تاثیر گذار باشند که این مهم می تواند به کاهش شمار مبتلایان منتهی شود.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبه ستاد کرونا در استان روز طبیعت ( ۱۳ فروردین ) در تمامی بوستان ها و پارک های شهر اجازه ورود به هیچ شهروندی داده نخواهد شد و از عموم مردم درخواست می شود به توصیه های یاد شده توجه کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.