جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

مشترکان آبفای زنجان بدون خروج از منزل خدمات می‌گیرند

کد خبر: ۱۳۶۵۴۶۳
مشترکان آبفای زنجان بدون خروج از منزل خدمات می‌گیرند

علیرضا جزء قاسمی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به مسؤولیت اجتماعی شرکت آب و فاضلاب استان زنجان برای مقابله با ویروس کرونا، همه خدمات آن به صورت شبانه روزی و غیرحضوری به مشترکان ارائه می‌شود.

وی تاکید کرد: مشترکان می توانند به منظور اعلام حوادث و اتفاقات آب، افت فشار، کیفیت آب و دیگر خدمات با شماره سه رقمی ۱۲۲ مرکز ارتباطات مردمی شرکت آبفای استان زنجان تماس برقرار کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: برای ارائه خدمات به مشترکان از جمله پرداخت قبض آب به صورت تلفنی، درخواست ثبت پرداخت پیامکی و اعلام بدهی نیز شماره ۳۳۴۴۱۹۰۰ به صورت شبانه روزی در اختیار مشترکان قرار دارد.

جزء قاسمی خاطرنشان کرد: در شهر زنجان شرکت آب و فاضلاب سه منطقه تحت پوشش دارد.

وی ادامه داد: در هر منطقه ای ۶ شیفت کاری فعال است که در مواقع ضروری برای شیفت های استراحت نیز فراخوان ارائه خدمات به مشترکان داده می شود.

به گزارش ایرنا، این شرکت بیش از ۲۷۹ هزار و ۶۲۲ فقره انشعاب آب در ۲۱ شهر استان زنجان دارد.

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما