کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی منطقه جنوب غرب خوزستان با حضور اعضای مرتبط در آبادان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، اولین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی منطقه جنوب غرب خوزستان و همزمان دومین مجمع سلامت این منطقه با حضور فرمانداران 3 شهرستان  آبادان، خرمشهر و شادگان و روسای ادارات مرتبط با سلامت در محل فرمانداری آبادان به ریاست شهبازی، معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان و دبیری دانشکده علوم پزشکی آبادان و با حضور رییس دانشکده، معاون بهداشت، مدیران شبکه‌ های بهداشت و روسای مراکز بهداشت این سه شهرستان شکل گرفت.

این جلسه با دستور کار شرح وظایف و فعالیت های مجمع ملی سلامت، پیک اول بیماری التور (وبا) و پیشگیری از آن و سند ملی بیماری‌ های غیرواگیر، برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در این جلسه اظهار داشت: کارگروه سلامت آبادان، خرمشهر و شادگان از استان منفک شد تا مسائل این 3 شهرستان به صورت منطقه‌ای بررسی شود.

علیرضا آموزنده اضافه کرد: اتفاق بزرگی که سال گذشته اجرایی شد شکل‌گیری مجمع عالی سلامت بود که شخص رئیس جمهور نیز تاکید زیادی بر آن داشتند.

وی در همین خصوص بیان کرد: در این رویداد جدید، سلامت بحثی ملی است و همه دستگاه‌ها باید برای ارتقای آن همکاری داشته باشند و در واقع این حوزه، حوزه‌ای مردم‌ نهاد خواهد بود و مردم در فضاهایی همچون بهداشت و آموزش نقشی تاثیرگذار ایفا می‌کنند.

وی با بیان این مهم که حوزه سلامت دیگر مختص به وزارت بهداشت نیست، افزود: فعالیت در سامانه سیب عملکرد ارزنده‌ای را برای دانشکده علوم پزشکی آبادان به جای گذاشت به گونه‌ای که از این طریق افراد در آینده می‌توانند کارت ملی‌ای در اختیار داشته باشند که هویت جسمانی‌شان در آن به ثبت رسیده است.

در ادامه این جلسه آرمین خالق‌جو، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز ضمن تبریک فرا رسیدن روز جهانی بهداشت اظهار داشت: جمعیت تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان در 3 شهرستان آبادان، خرمشهر و شادگان حدود 600 هزار نفر است.

وی اضافه کرد: در این 3 شهرستان، 30 مرکز شهری، 18مرکز روستایی، 132 خانه بهداشت و 12 پایگاه سلامت مشغول به فعالیت هستند و بعد از اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت با هزینه‌ای 133 میلیارد ریالی بیشتر این مراکز و پایگاه‌ها تعمیر شدند.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان به احداث مراکز، خانه‌ های بهداشت و پایگاه‌ های جدید در حوزه فعالیت این دانشکده اشاره کرد و گفت: برای در اختیار داشتن نیروهای تخصصی در این مجموعه‌ها، مجتمع عالی سلامت را راه‌اندازی کردیم، ضمن اینکه در بحث اشتغالزایی نیروهای جدیدی را نیز جذب کردیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با تلاش همکارانم و حمایت آموزنده در بحث ثبت افراد تحت پوشش در سامانه سیب در کشور پیشرو بودیم.

خالق‌جو در همین خصوص تصریح کرد: بیش از 97 درصد افراد تحت پوشش ما در این سامانه ثبت‌نام شدند که از این تعداد نزدیک به 80 درصد حداقل یک بار به مراکز بهداشتی مراجعه کرده‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.