سیدعلی موسوی پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا،با اشاره به رشد 53درصدی این شاخص در مقایسه با مدت مشابه سال 95 گفت : عمده کالاهای صادراتی از منطقه آزاد اروند انواع روغن صنعتی، قیر، کربور سیلیسیوم، مصالح ساختمانی، مواد غذایی و شیلاتی، برق، نساجی و پوشاک بود.
وی گفت: رشد صادرات کالاهای تولیدی در واحدهای صنعتی و خدماتی منطقه آزاد اروند باعث شده که این سازمان در بین مناطق آزاد کشور رتبه نخست صادرات را از آن خود کند.
وی توسعه صادرات غیرنفتی را اولویت کاری سال 97 منطقه آزاد اروند عنوان کرد و گفت: بنا داریم که واحدهای صنعتی راکد و نیمه راکد را فعال سازی و به سرمایه گذاران جدید واجد شرایط واگذار کنیم.
موسوی، صدور مجوزهای بهره برداری صنایع تولیدی را از دیگر برنامه های سال 97 برشمرد و گفت: امسال مجوزهای بهره برداری از صنایع به صورت سه ساله صادر می شود.
وی تعیین تکلیف پروژه های راکد در سایت تجاری شلمچه را ضروری دانست و گفت: تخصصی کردن تمام رسته های کاری در بخش صادرات میوه و تره بار، آبزیان، مصالح ساختمانی و ترانزیت کالا در برنامه کاری سال 97 است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند انعقاد تفاهمنامه بین بخش خصوصی اتاق های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی را یادآور شد و گفت: امسال درنظر داریم تفاهمنامه همکاری پنج جانبه ای را بین بخش خصوصی اتاق های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و اتاق های اصناف با سازمان منطقه آزاد اروند اجرایی کنیم.
موسوی گفت: در این تفاهمنامه آموزش، پذیرش و اعزام هیات های تجاری، برگزاری نمایشگاه ها، شرکت در نمایشگاه ها و نشست مشترک تخصصی و تجاری همکاری های لازم اجرایی می شود.
وی کاهش مراحل اداری برای صدور مجوزهای فعالیت واحدهای صنفی در منطقه آزاد اروند را از دیگر برنامه های سال 97 عنوان کرد و گفت: به منظور آسان سازی صدور مجوزهای فعالیت اصناف در منطقه آزاد اروند سامانه الکترونیکی ویژه صدور مجوزها راه اندازی می شود.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد اروند اظهار کرد: در بخش کار و امور اجتماعی در سال پیش رو، قرارداد توافقی بین کارفرما و کارگر را اعمال می کنیم تا شکایات و مشکلاتی که بعضا برای کارگران و کارفرمایان به وجود می آید را با اجرایی کردن این قرارداد به حداقل برسانیم.
موسوی در بخش دیگری به استقرار نیروهای گمرک جمهوری اسلامی در گیت های خروجی منطقه آزاد اروند خبر داد و گفت: در سال 97 نیروهای گمرک جمهوری اسلامی ایران در گیت های خروجی منطقه آزاد اروند استقرار کامل پیدا می کنند تا بتوانند نظارت بیشتری بر کار داشته باشند.
وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه امسال سال حمایت از کالای ایرانی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، تلاش داریم به هیچ عنوان ،کالاهایی که تولید مشابه داخلی دارد از خارج وارد نشود.
به گزارش ایرنا منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو)
می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت می باشد که با داشتن ظرفیت های خوبی نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
بنا به این گزارش به طور متوسط روزانه 400 تا 500 دستگاه کامیون حامل محصولاتی همچون تره بار، مواد غذایی و لبنی، مصالح ساختمانی، شیلات، انواع روغن های صنعتی از مرز شلمچه در 15کیلومتری خرمشهر، به عراق صادر می شود.
7100/7165/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.