به گزارش ایرنا استاندار خوزستان در این آیین گفت:خوزستان مرکز انرژی ایران است و بیشترین تولید نفت و انرژی ایران در این استان انجام می شود و در تولید برق نیز پیشتاز است.
غلامرضا شریعتی افزود:80 درصد تولید نفت کشور در خوزستان است و از دیر باز فعالیت های نفتی و تولید قطعات و تجهیزات نفتی در خوزستان انجام می گرفته است.
وی اظهارکرد: توسعه بخش های مختلف صنعت نفت برای اشتغال و تولید بیشتر موثر است باید به نحوی عمل کرد که خوزستان در تمامی حوزه های نفتی فعالیت داشته باشد.
استاندارخوزستان با بیان اینکه تشکیل منطقه فناوری انرژی می تواند تولید نفت درخوزستان را حمایت کند گفت: سال آینده قرار است که یک فاینانس 6 میلیارد دلاری برای توسعه مخازن نفت به منظور حفظ ظرفیت تولید فعلی نفت در خوزستان و افزایش آن تا 360 هزار بشکه نفت انجام شود.
وی انجام این فاینانس و افزایش تولید نفت در خوزستان را فرصت خوبی برای قطعه سازان بخش نفت و گاز دانست.
استاندار خوزستان بیان کرد: لازم است بخش خصوصی و بنگاه های کوچک و متوسط و قطعه سازان حوزه نفت و گاز، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک های صنعتی خوزستان در منطقه فناوری انرژی ساماندهی و مدیریت شوند.
وی گفت:با صرف این هزینه دولت وظیفه خود را برای گسترش اشتغال در خوزستان و کمک به صنایع حامی و پشتیبان نفت در این استان انجام می دهد.
رییس هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان نیز گفت:با راه اندازی این منطقه،لازم است وزارت نفت از قطعه سازان و فعالان اقتصادی در این حوزه حمایت داشته باشد.
علی کرانی افزود: باید در حوزه قطعه سازی نفت و گاز به گونه ای کار شود که صادرات در این بخش رونق یابد.
مدیرعامل شرکت فناوران بنیان انرژی ایرانیان - سهامی عام و سازمان عامل منطقه فناوری انرژی خوزستان نیز بیان کرد: این منطقه با هدف ایجاد، راه اندازی ، مدیریت و راهبری مناطق فناوری انرژی ( نفت،گاز،آب، نیرو و ...) به شکل خصوصی راه اندازی شده است.
فرهاد کیارسی افزود:انجام امور زیر ساختی در راستای رشد و توسعه اقتصادی، جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی، فعالیت مناسب به منظور دستیابی به تکنولوژی و نوآوری برای توسعه و رشد صنایع داخلی، افزایش صادرات، کمک به خودکفایی کشور، افزایش درآمد عمومی از جمله اهداف ایجاد این منطقه است.
وی گفت: منطقه فناوری انرژی خوزستان به عنوان یک سیستم نوآوری در حوزه های نفت، گاز، آب و نیرو مبتنی بر مزیت های بومی خوزستان و بر پایه تقویت روابط بین بنگاهی و شبکه سازی با مشارکت تولید کنندگان، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، پارک علم و فناوری و سرمایه گذاران و کارفرمایان حوزه های نفت است.
کیارسی اولویت در بهره برداری از توان و ظرفیت های موجود در خوزستان و توان پاسخ به نیازهای عملیاتی مناطق نفتخیز جنوب و غرب کشور را از مزیت های ایجاد این منطقه عنوان کرد.
شرکت فناوران بنیان انرژی ایرانیان (سهامی عام) به عنوان ' سازمان عامل' (نهاد مدیریتی) منطقه فناوری انرژی خوزستان است.
از ابتدای سال 1394 و پس از امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری خوزستان، توسعه فناوری در حوزه انرژی ( نفت، گاز،آب و نیرو) از طریق فعال سازی بنگاه های کوچک و متوسط بخش خصوصی به ویژه سازندگان تجهیزات صنعت نفت خوزستان در دستور کار قرار گرفت و شورای راهبری منطقه به ریاست استاندار خوزستان و دبیری انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان تشکیل شد.
این منطقه متشکل از 400 شرکت تولید کننده بخش خصوصی است که از فرصت همکاری دانشگاه ها و مراکز علمی مانند دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه صنعت نفت، پارک علم و فناوری خوزستان و سایر سازمان ها و ارگان های دولتی در خوزستان برخوردار بوده و اکوسیستم فناوری این حوزه را به وجود آورده است.
در خوزستان 71 ناحیه و شهرک صنعتی وجود دارد.
7158/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.