به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب: در بازدید روز سه‌شنبه(۹ آبان‌ماه) اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از محل حادثه آتش سوزی چاه شماره ۱۴۷ رگ سفید، محسن پاکنژاد معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید، بیژن عالیپور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، سپهر سپهری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری و شماری از مدیران ارشد این شرکت‌ها حضور داشتند.

اعضای کمیسیون انرژی مجلس پیش از بازدید از محل چاه ۱۴۷ رگ سفید که روز یکشنبه (هفتم آبان‌ماه) حین عملیات حفاری به‌وسیله دستگاه حفاری ۹۵ فتح شرکت ملی حفاری دچار فوران گاز و آتش سوزی شده بود، در نشستی در جریان آخرین اقدام‌های به عمل آمده در زمینه مهار این چاه قرار گرفتند.

در این جلسه معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید در تشریح حادثه و راهکارهای درنظر گرفته شده برای مهار و ایمن سازی چاه در نزدیکترین زمان ممکن  توضیحاتی ارائه داد.

پاکنژاد با اشاره به تشکیل سه گروه تخصصی پشتیبانی، فنی مهندسی و عملیاتی به فاصله کوتاه پس از دریافت خبر حادثه فوران چاه و حضور مدیران ارشد و متخصصان شرکت های ذیربط در موقعیت چاه، گفت: متخصصان و کارشناسان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت ملی حفاری ایران در سریعترین زمان ممکن نسبت به حضور در منطقه عملیاتی، تشکیل کمیته مدیریت بحران، سازماندهی کارها، تفکیک وظایف تیم های عملیاتی و تخصصی و پشتیبانی  و چگونگی برنامه ریزی برای کنترل فوران چاه اقدام کردند.

وی افزود: متخصصان شرکت ملی حفاری تجربه‌های ارزشمندی در باره مهار فوران چاه‌های نفت و گاز دارند و این تخصص در این شرکت نهادینه شده و این درحالی است که مناطق نفتخیز نیز در موضوع مهندسی مخازن و راهبری عملیات و پشتیبانی توان بسیار مطلوبی دارد.

پاکنژاد اظهار داشت: همسو با تشکیل کمیته‌های تخصصی بین دو شرکت، کارهای اجرایی نیز دنبال و جاده‌های دسترسی، پاکسازی محوطه چاه و ایجاد استخر ذخیره آب در دستور کار قرار گرفت.

 

معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید اظهار کرد: همچنین چند سناریوی فنی و تخصصی با توجه به شرایط چاه بر اساس  استانداردهای روز مهار فوران چاه‌ها مدنظر قرار گرفته است  که همزمان برای رسیدن به نتیجه مطلوب دنبال می‌شوند.

وی با قدردانی از تلاش‌های کارکنان سخت‌کوش شرکت ملی حفاری در تحقق اهداف و برنامه های صنعت نفت، گفت: براساس جدول کاری تلاش بر این است که با توجه به همدلی و انسجام موجود میان متخصصان و کارشناسان دو شرکت مهار این چاه در کوتاهترین زمان ممکن محقق شود.

در این نشست حسن بهرام نیا، عضو و رئیس کمیته نفت و گاز کمیسیون انرژی مجلس در سخنانی ابتدا مراتب تسلیت نمایندگان مردم در خانه ملت و کمیسیون انرژی را به کارکنان صنعت نفت و شرکت ملی حفاری و خانواده های دو نفر جان باختگان این حادثه ابراز داشت.

وی با اشاره به توانمندی‌ها و قابلیت‌های متخصصان شرکت ملی حفاری و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، گفت: نیروی انسانی ارزشمندترین سرمایه برای کشور است و حفظ و صیانت از آنان امری مهم است.

بهرام نیا افزود: مهار و کنترل فوران چاه‌ها تخصص‌های مختلفی را در بر می گیرد زیرا بسیار پیچیده و نیازمند دانش فنی است اما با توجه به تجربه‌های گرانسنگ مهارگران ایرانی در داخل و خارج کشور، انتظار می‌رود کنترل فوران این چاه در زمان کوتاه صورت گیرد.

رئیس کمیته نفت و گاز کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: مهار این چاه در چارچوب برنامه مشخص و سرانجام سرعت و دقت و مطابق استانداردهای روز، نمایش توان و قابلیت‌های فنی متخصصان ایرانی در عرصه‌های بین المللی است.

در این جلسه مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری و مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در باره اقدام‌های به عمل آمده و پیشرفت کار توضیحاتی ارائه دادند.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 779645
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.