احمد صالحی آرا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: شناسایی مشکلات مناطق سیل‌ زده، مشارکت و ایجاد سیل بند، امداد و نجات، خدمات پزشکی، درمانی و بهداشتی و پشتیبانی و خدمات رسانی از اقدامات عملیاتی قرارگاه جهادی در جریان سیل خوزستان بود.
وی گفت: در سیل اخیر خوزستان، 39 پزشک متخصص و عمومی، 84 پرستار و ماما، 15 دامپزشک و 14 روانپزشک که در مجموع 152 پزشک می شوند در چادرهای سلامت مستقر در مناطق سیل زده کار خدمات رسانی به مردم را انجام دادند؛ به عنوان مثال در شهرستان حمیدیه 25 خانم باردار در این چادرها در مراقبت ویژه بودند.
صالحی آرا افزود: در مناطق مختلف خوزستان که درگیر سیل بودند هفت هزار و 335 مورد پذیرش بیمار، هفت هزار و 490 مورد خدمات دارویی، یک هزار و 600 مورد خدمات دامپزشکی و 880 مورد خدمات روانپزشکی صورت گرفت و حدود 573 نفر از مجموعه همکاران و دانشجویان دانشگاه آزاد خوزستان در خدمت سیل زدگان بودند.
وی هدفمند انجام ‌شدن خدمت‌ رسانی و نبود ستاد مرکزی در خوزستان به ‌منظور پیشبرد کارها را از اهداف تشکیل قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی در خوزستان دانست و گفت: در طول مدتی که سیل برخی از مناطق خوزستان را فرا گرفته بود سعی کردیم با تشکیل این قرارگاه، کمک های خود را هدفمند تر کنیم تا تمام سیل زدگان از امکانات لازم بهره مند شوند.
معاون اجرایی و عملیاتی قرارگار جهادی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: محور فعالیت‌های قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر کمک به مردم، تربیت دانشجوست و کمک می‌کند که دانشجویان در محیط علمی، پژوهشی و تربیتی قرار گیرند و در قرارگاه جهادی بسیج کارمندی و اساتید هم در کنار بسیج دانشجویی به کمک مردم آسیب‌دیده در مناطق سیل‌زده آمدند.
9879/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.