مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: در شهرداری اهواز باید اولویت بندی پروژه ها عوض شود و دید دیگری نسبت به پروژه ها ایجاد گردد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، کیامرث حاجی زاده در کارگروه تخصصی امور سیل و مخاطرات دریایی، برق، آب و فاضلاب، ضمن تسلیت اربعین حسینی این رویداد را نعمتی بزرگ برای استان خوزستان خواند و اظهار داشت: پس از پیاده روی بزرگ اربعین حسینی از چند سال پیش کارهای بزرگی در استان خوزستان در حوزه زیرساخت ها انجام شده است، که انتظار داریم زیرساخت ها به مرحله نهایی برسند و تکمیل شوند تا موجبات عمران و آبادی منطقه در حوزه های آب و برق و جاده ای را فراهم آورند.

وی با اشاره به مشکلات حوزه آب و فاضلاب خوزستان بیان کرد: زیرساخت های استان خوزستان به شدت مشکل دارد و در این زمینه عقب است و همه مسئولان نیز این موضوع را پذیرفته اند.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان گفت: در طول ۲ سال گذشته با پیگیرهای وافر استاندار خوزستان شاهد افزایش اعتبارات عمرانی بودیم، به طوری که در سال ۹۵ و ۹۶ میزان اعتبارات عمرانی ۹۷ درصد افزایش یافته و در سال ۹۷ نیز نسبت به سال قبل ۳۳ درصد افزایش پیدا کرد.

وی افزود: اگر ۶۰ درصد حوادث و بحران ها گردن طبیعت و اقلیم و کمبودها باشد، ولی ۴۰ درصد به مدیران برمیگرد که باید برنامه ریزی دقیق و تدبیر به موقع داشته باشند.

حاجی زاده عنوان کرد: امروز آنچیزی که با زندگی روزانه مردم سر و کار دارد آب های سطحی شهر است، وقتی ۵ میلیمتر باران می بارد کلانشهر اهواز را آب فرامیگیرد و سیلابی می شود.

وی ادامه داد: دفع و جمع آوری آب های سطحی باید در اولویت  قرار گیرد و دستگاه های تجهیزات لازم را برای این گونه مواقع آماده کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان افزود: انتظار می رود بر اهمیت و اویت بندی پروژه ها براساس اعتبارات ملی و استانی تجدید نظر شود.

حاجی زاده تصریح کرد: به عنوان مثال سازمان آب و برق باید بداند فرسایش رودخانه ها و تهدید و خطری که برای روستاهای ما ایجاد می کند باید در اولویت باشد، همچنین لایروبی رودخانه ها و مسیل های ما باید در اولویت قرار گیرد.

وی با بیان این که خوزستان استانی با مجموعه های مختلفی از بحران های متفاوت است و هر روز با یک بحران درگیر می شود،  گفت: دستگاه ها باید یک مجموعه مدیریت بحران برای مواقع بحرانی به صورت آماده داشته باشند.

مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان خاطرنشان کرد: شهردای اهواز و آب و فاضلاب اهواز به تنهایی نمی توانند  معضل وجود آب های سطحی را در شهر اهواز حل کنند، بلکه نیازمند همکاری همه شرکت ها و دستگاه ها در سطح استان است.

وی با تاکید بر اهمیت  اعلام آماده باش در شرایط بحرانی به مدیران دستگاه های اجرایی گفت: اگر آماده باش داده شد هیچ مدیری جزو با اجازه استاندار و مدیر کل مدیریت بحران حق خروج از استان را ندارد، ولی می بینیم وقتی آماده باش داده می شود برخی مدیران حتی در استان هم حضور ندارند.

حاجی زاده بیان کرد: کمیته مشترک دفع آب سطحی در هر شهری به ریاست فرمانداری و با عضویت شهرداری و شرکت های آب و فاضلاب و شرکت های منطقه ای تشکیل شود و سهمیه ماشین الات در آن مشخص شود.

وی ادامه داد: اکیپ های امدادی برای جمع آوری آب های سطحی باید پیگیری شود و لایروبی کامل کانال ها و مسیل ها در شهر ها و روستاها انجام گیرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.