‌ محمدعلی شجاعی چهارشنبه شب در دیدار با مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اظهار داشت: با همکاری فرودگاه بجنورد، شرکت ایرلاین هواپیمایی و شرکت فرودگاههای کشور باید مشکلات فرودگاه بجنورد به لحاظ تجهیزات فنی و تخصصی بررسی شود.

وی افزود: لغو مکرر پروازها یکی از معضلات اصلی مردم استان است که رفت و آمد مسوولان کشوری به استان را نیز دچار مشکل کرده است.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی گفت: مردم خراسان شمالی ۱۵ سال پس از تاسیس استان همچنان در صف ایجاد زیرساخت‌های حمل و نقل جاده ای، هوایی و ریلی هستند و اکنون نوبت خدمت رسانی به مردم این استان محروم فرارسیده است.

امکانات باید عادلانه بین استانها توزیع شود

شجاعی با تاکید بر پایبندی خراسان شمالی به انجام تعهدات خود در برقراری پروازها، تاکید کرد: مردم این استان نمی توانند بپذیرند که علیرغم عدم برقراری منظم پروازها و یا نبود زیرساخت های ریلی در خراسان شمالی، تنها شاهد توسعه فرودگاه ها و یا اتصال خطوط دوم، سوم و یا حتی چهارم ریلی دیگر استانها باشند و این گونه توزیع امکانات را عادلانه نمی دانند.

وی گفت: نگاه ما این است که نداشته ها و کمبودهای حوزه ناوگان هوایی استان باید با سرعت جبران شود و این حق مردم خراسان شمالی است.

شجاعی خطاب به مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور تاکید کرد: از نظر فنی و تجهیزاتی برای حل مشکلات فرودگاه بجنورد هر چه تشخیص بدهید ما پای کار هستیم و با برنامه، زمان مشخص آن را دنبال خواهیم کرد و تمام قد برای رساندن کار به نتیجه خواهیم ایستاد.

شجاعی افزود: سهم این استان تنها شنیدن قوانین و مقررات منفی نیست چرا که این استان به اندازه کافی از این حرف ها شنیده است و تفکر منفی، خود موجب انجام نشدن کارها می شود.

استاندار خراسان شمالی همچنین با اشاره به برقراری پروازهای حج عمره و عتبات عالیات از این استان، گفت: با پیگیری های انجام شده از سوی استان، سازمان حج و زیارت پذیرفته است این پروازها از فرودگاه بجنورد برقرار شود.

شرکت فرودگاهها کم کاری نکرده است 

مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران نیز اظهار داشت: شرکت فرودگاه های کشور تا کنون برای تامین زیرساخت های فرودگاه بجنورد کم کاری نکرده است.

سیاوش امیرمکری افزود: با توجه به تحریم های ظالمانه غرب علیه صنعت هوانوردی ایران بعد از انقلاب اسلامی، که اکنون به اوج خود رسیده است، اکنون ناوگان هوایی کشور دوران سختی را پشت می گذراند که البته این تحریم ها موجب خودکفایی این صنعت در برخی از زمینه ها نیز شده است.

وی گفت: ناوگان هواپیمایی کشور با ۱۴۰ فروند هواپیما در حال ارائه خدمات است و تقریبا همین تعداد هواپیما به دلیل مشکلات عدم تامین قطعات، زمین گیر شده اند که امیدواریم با تلاش بیشتر و توان مهندسان داخلی، این هواپیماها را نیز به باند پرواز برگردانیم.  

امیری مکری افزود: با بهره مندی از نظر کارشناسی شرکت ایرلاینی که مسئول برقراری پرواز مستمر در خراسان شمالی است، برای تامین تجهیزات فنی که مشکلات برقراری پرواز را حل کند، تصمیم خواهیم گرفت.

وی گفت: یقینا فرودگاه بجنورد سرمایه ای برای استان خراسان شمالی محسوب می شود و باید بازدهی لازم را داشته باشد.

به گزارش ایرنا شرکت های هواپیمایی ماهان، ایران ایر و آسمان در سال جاری تعداد زیادی از پروازهای فرودگاه بجنورد را به علت مشکلات فنی، بازرگانی، آب و هوایی و یا بدون اقامه دلیلی خاص لغو کرده اند.

فرودگاه بجنورد به علت شرایط خاص اقلیمی و مکانی، نیاز به هواپیمای خاص دارد که هم اکنون عمدتا هواپیماهای فوکر در این فرودگاه برنامه پروازی دارند و در فصل زمستان شمار زیادی از پروازها به علت بدی آب و هوا لغو می شوند.

استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور قرار دارد که فاصله بجنورد، مرکز این استان تا تهران افزون بر ۷۰۰ کیلومتر و تا مشهد ۲۵۰ کیلومتر است.

فرودگاه بجنورد به عنوان فرودگاه مرز هوایی فعال است که دارای یک باند به ابعاد ۴۲۰۰ در ۴۵ متر، اپرون به ابعاد ۲۴۵ در ۱۱۸ متر، تاکسی وی عمود به ابعاد ۲۳ در ۱۲۰ متر و ساختمان ترمینال مسافری به مساحت ۱۷۰۰ متر مربع و ترمینال جدید به مساحت ۴۶۰۰ مترمربع است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.