احمد کنعانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیش از این کشت نشائی محصولاتی چون چغندر قند، ذرت و گوجه فرنگی در این شهرستان اجرا شده بود.
وی افزود: کشت نشایی، مصرف آب را دست کم به نصف می رساند و با این روش چون محدودیت زمانی کشت برطرف می شود، میزان کشت تا سه برابر نیز قابل افزایش است.
وی سطح زیر کشت کلزا در شهرستان فاروج را 150 هکتار دانست و گفت: کاشت نشائی با هدف صرفه جویی در مصرف آب و بهره برداری از زمان در مناطقی که مشکل تاریخ کاشت دارند، انجام می شود.
کنعانی افزود: در روش نشائی، کلزا در سبدهای مخصوص کشت شده و در خزانه قرار می گیرد و پس از 30 تا 45 روز به مزرعه منتقل می شود.
وی با بیان اینکه در کشت نشائی عملکرد محصول 20 تا 25 درصد افزایش می یابد، گفت: برداشت زودهنگام محصول از دیگر مزایای کشت نشائی کلزا به شمار می رود.
کنعانی مهمترین مساله در کشت دانه روغنی کلزا را مبارزه با علف های هرز و آفات دانست و افزود: با روش کشت نشائی، خسارت آفات به محصول نیز به حداقل می رسد.
به گفته وی؛ توسعه کشت نشایی محصولات زراعی همچون کلزا از طرحهای وزارت جهاد کشاورزی است که با هدف کاهش مصرف آب، بذر، کود، سم و افزایش تولید و بهره وری ترویج می شود.
از 62 هزار هکتار عرصه کشاورزی فاروج، 30 هزار هکتار زیر کشت محصولات زراعی می رود.
7187/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.