به گزارش ایرنا احمد محقر، روز دوشنبه در نشستی خبری افزود: تاکنون 6 هزار و 81 نفر در دانشگاه های استان ثبت نام کرده اند که این رقم در سال گذشته هشت هزار و 349 نفر بوده است.
وی با اشاره به ادامه نامنویسی دانشجویان جدید، اظهار امیدواری کرد که تا پایان مهلت باقی مانده برای ثبت نام دانشجویان، شمار ورودی های مراکز آموزش عالی استان به میزان سال قبل برسد.
وی بیشترین دانشجویان ورودی را مربوط به دانشگاه دولتی بجنورد با 2 هزار و 495 نفر عنوان و بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با 808 دانشجو، دانشکده فنی و حرفه ای با 792 نفر،
دانشگاه پیام ‌نور با 573 نفر، دانشگاه فرهنگیان با 561 نفر، موسسات غیردولتی اشراق و حکیمان با 503 نفر و دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی با 349 نفر در رده های بعدی هستند.
محقر شمار رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی در دانشگاه های استان را 27 مورد و مقطع کارشناسی ارشد را 22 رشته اعلام کرد و افزود: امسال 3 رشته دیگر شامل مدیریت ورزشی، کامپیوتر نرم افزار و برق مخابرات سیستم نیز به رشته های تحصیلات تکمیلی استان افزوده شده است.

* دانشگاه بجنورد کمبودی از حیث هیات علمی ندارد
رئیس دانشگاه بجنورد گفت: این دانشگاه علیرغم جوان بودن، با به کارگیری 165 نفر عضو هیات علمی، کمبودی از این ‌منظر ندارد.
محقر اظهار کرد: در سال تحصیلی گذشته هزار فقره وام تحصیلی ، 230 وام مسکن، 93 وام ضروری، 33 وام ازدواج، 10 وام زیارت، 463 وام تغذیه و چهار مورد وام شهریه به دانشجویان پرداخت شده است.

* نگران دانشجویان مستاجر هستیم
وی در خصوص وضعیت خوابگاه های دانشجویی نیز گفت: اکنون یک سرای پسرانه با ظرفیت 240 نفر، هفت سرای دخترانه با ظرفیت 724 نفر و چندین سرای دانشجویی غیردولتی مربوط به بخش خصوصی با ظرفیت هزار و 64 نفر وجود دارد.
محقر افزود: با توجه به کمبود خوابگاه، 800 دانشجو در منازل استیجاری سکنی گرفته اند که با توجه به بروز برخی حوادث در سالهای گذشته و وجود برخی آسیب های اجتماعی، به شدت نگران هستیم.
وی اظهار کرد: در این راستا در برنامه میان مدت احداث خوابگاه به ویژه توسط بخش خصوصی و در درازمدت جلب مشارکت خیرین از سیاست های ما است چرا که اگر تنها به اعتبارات قطره چکانی دولت چشم داشته باشیم اتفاق مثبتی در این حوزه رخ نمی دهد.

* تلاش می کنیم سرویس ایاب و ذهاب برطرف شود
رئیس دانشگاه بجنورد در خصوص کمبود ناوگان اتوبوسرانی دانشگاه و گلایه دانشجویان گفت: اکنون هفت دستگاه اتوبوس برای ایاب و ذهاب دانشجویان فعالیت دارند که در ساعات شلوغی به 11 دستگاه می رسند ولی باز هم قادر به پاسخگویی مطلوب به نیاز این بخش نیستیم.
وی افزود: تلاش هایی را برای افزایش ناوگان حمل و نقل صورت داده ایم تا با توجه به جمعیت رو به رشد دانشجویی، ‌جوابگوی این بخش باشیم.
محقر بیان کرد: برای جلوگیری از موازی کاری و ایجاد تحول در محتوا نیز سند راهبردی 3 موسسه دانشگاه دولتی بجنورد، مجتمع آموزش عالی اسفراین و مجتمع آموزش عالی کشاورزی شیروان نیز به تصویب رسید.
رئیس دانشگاه دولتی بجنورد به سیاست های تشویقی برای
اساتید اشاره کرد و گفت: در سال های اخیر شمار مقالات علمی پژوهشی دانشگاه به ۴ برابر و طرح های پژوهشی به ۱۰ برابر افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: با این وجود باید زیرساخت های لازم به ویژه در حوزه فکری در حوزه دستگاه های اجرایی فراهم شود تا به این باور برسند که مشکلات را از طریق دانشگاه ها حل کنند.
محقر، طرح توسعه پتروشیمی و دانشگاه علوم‌ پایه، بخشی از سلف سرویس، کلنگ زنی ‌خوابگاه پسران و طرح توسعه استادسرا، استخر دانشگاه و سالن آزمایشگاه مرکزی را از مهمترین طرح های در دست اجرای دانشگاه بجنورد برشمرد.
ط/5132
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.