دکتر عباس اخگری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از طریق رایزنی با دستگاههای مختلف از جمله شهرداری و صدا و سیما و با اطلاع رسانی عمومی در زمینه ارزش غذایی برخی اقلام خوراکی کم ارزش نیز که از این اداره مجوز گرفته اند، می توان برای تبلیغات شهری و محیطی یا تلویزیونی آنها محدودیتهایی ایجاد نمود.
وی اظهار کرد: هم اکنون با برخی دستگاههای اجرایی استان از جمله اداره کل استاندارد و شهرداری مشهد تعاملات مناسبی صورت گرفته و به زودی پیشنهاداتی در کمیسیون سلامت و امنیت غذایی استان مطرح و تدابیری در این زمینه اتخاذ می شود.
وی با اشاره به الصاق برچسب سلامت کالا بر روی برخی محصولات غذایی گفت: باید در باره این برچسب و بهره گیری مردم از اطلاعات آن که نشانگر میزان نمک، چربی و اسید چرب ترانس است، اطلاع رسانی بیشتری انجام شود زیرا این اقدام به کاهش مصرف مواد غذایی کم ارزش و آسیب رسان کمک می کند.
اخگری افزود: تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت یا کالاهای غیر مجاز در فضای مجازی یکی ازمهمترین مشکلات است که در قالب تبلیغ لوازم آرایشی، بهداشتی، کالای پزشکی و مواد غذایی نمود بیشتری دارد.
وی اظهار کرد: برای برخورد با اینگونه تبلیغات باید با پلیس فتا همکاری هایی صورت گیرد.
وی سلامت مردم را خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: برخی کالاها که ارتباط مستقیم با سلامت جامعه دارند به صورت غیرقانونی تهیه شده و قاچاق می باشند که هیچگونه نظارت بهداشتی بر روی آنها انجام نشده است.
معاونت نظارت بر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر فعالیت و تولیدات بیش از 800 واحد تولیدی صنایع غذایی در استان خراسان رضوی نظارت دارد.
3221 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.