علیرضا شناسایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: چهار میلیارد ریال از این میزان برای مرمت آثار تاریخی گناباد به صورت فروش اوراق مشارکت تخصیص یافت. یک میلیارد و 300 میلیون ریال آن برای مرمت پنج اثر به صورت اضطراری با پیمانکار قرارداد منعقد شد که هم اکنون در حال اجرا است.
وی ادامه داد: 400 میلیون ریال برای بازسازی جاده ها و 180 میلیون ریال نیز برای مطالعه بافت تاریخی روستای هدف گردشگری ریاب گناباد طی سال 96 تخصیص یافت. با پرداخت سه میلیارد ریال تسهیلات نیز سه اقامتگاه بوم گردی به بهره برداری رسیدند و یک اقامتگاه نیز امسال در روستای قوژد دایر می شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد همچنین گفت: پنج پرونده تخریب آثار تاریخی گناباد در تپه اروک، سنو، دره نخو، تپه حصار و عمرانی به مرجع قضایی ارسال و متعرضان سه اثر تاریخی شناسایی شده و بقیه در دست اقدام است.
وی به قنات قصبه گناباد نیز اشاره و بیان کرد: طرحهای استحکام بخشی و گردشگری این قنات توسط پایگاه آن در دست اجرا است و یک میلیارد و 500 میلیون ریال پارسال بدین منظور اختصاص یافت. توسعه قنات جهانی قصبه نیازمند اهتمام و هم افزایی همه مسئولان و دست اندرکاران بخشهای مختلف است و همگان باید دراین زمینه احساس مسئولیت کنند.
از مجموع 250 اثر تاریخی شناسایی شده گناباد 142 مورد تاکنون در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده و 17 اثر انتظار ثبت است.
گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
2095/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.