محمدرضا جبلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مبنای اقتصاد کاشمر را کشاورزی ذکر و بیان کرد: بخاطر تداوم چندین ساله پدیده خشکسالی، سرمازدگی محصولات و بی رونقی زراعت، کشاورزان به مشاغل خدماتی روی آورده اند.
وی افزود: در این شرایط بازار کاشمر از مشاغل مختلف اشباع شده بطوری که شاهدیم یک مغازه ظرف چند ماه به صنوف مختلف اجاره داده اما بخاطر فقدان توجیه اقتصادی پس از مدت کوتاهی تعطیل می شود. این موضوع صدور پروانه صنفی را هم با مشکل مواجه کرده زیرا موجب تداخل صنوف شده است.
رئیس اتاق اصناف کاشمر ادامه داد: هم اینک افزون بر 50 درصد واحدهای صنفی این شهرستان تداخل صنفی دارند. گرچه برخورد قانونی می‌شود ولی چون در صدور پروانه به وضع ایده آل نرسیده‌ایم ادارات مربوطه دیگر نمی‌توانند همکاری خوبی داشته باشند.
وی گفت: تداخل صنفی یکی از مشکلات و معضلات بسیار جدی در شهرستانهای کوچک همانند کاشمر است. این معضل تنها مختص به صنف خاصی هم نیست بلکه کسبه به دلیل موفق نبودن در شغل اصلی به تغییر فعالیت روی آورده و در نتیجه تداخل صنفی رخ می دهد و تکرار می شود.
جبلی افزود: برای رفع این مشکل باید کمیته‌ای با حضور همه اداره‌ها و نهادهای مرتبط تشکیل شود. اگر قرار باشد در خصوص تداخل صنفی برخورد جدی و قانونی صورت گیرد باید همه دستگاهها پای‌ کار باشند.
مرکز شهرستان 195 هزار نفری کاشمر در فاصله 228 کیلومتری جنوب غرب مشهد واقع است. این شهرستان مرکب از دو بخش مرکزی و کوهسرخ دارای 63 روستای است. 61 هزار نفر از جمعیت کاشمر ساکن روستاهای این شهرستان هستند.
خبرنگار: لیلا قرایی **انتشار: حسین کریم زاده
7497/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.