شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در کارگاه آموزشی زنان و خانواده در منطقه تبادکان در مشهد افزود: بر این اساس سعی شده در چارچوب فعالیتهای دولت یازدهم با هدف جلب مشارکت مردم و نهادهای مردمی بتوان با استفاده از این ظرفیتها مقابله و پیشگیری آسیبها به مراتب افزایش یابد.
وی ادامه داد: امید می رود بتوان با توجه به حرکتهای آغاز شده به نتیجه مورد نظر در این زمینه رسید. به همین دلیل پیش بینی کاهش 25 درصدی آسیبهای اجتماعی را در برنامه ششم توسعه داریم و اگر همه متولیان و نقش آفرینان به میدان بیایند می توان در این مسیر گامهای اساسی و موثر برداشت.
معاون رئیس جمهوری گفت: راهبرد اصلی دولت توانمندسازی و کلید اصلی آن آموزش است. در این مسیر همه بخشها شامل رسانه، مسجد و نهادهای مردمی در کنار دولت دخیل و موثر هستند.
وی افزود: متاسفانه هنوز 'توسعه متوازن' به رغم اجرای پنج برنامه توسعه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و پنج برنامه توسعه بعد از انقلاب محقق نشده و هنوز در شاخصهای توسعه انسانی جای کار زیاد است.
رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان نیز در این نشست گفت: این منطقه بزرگترین حاشیه شهر در سطح کشور با یک میلیون و 300 هزار نفر جمعیت را تحت پوشش تحصیلی قرار داده است. هم اکنون 121 هزار دانش آموز در این منطقه تحصیل می کنند که 117 هزار نفر آنان در سامانه سناد ثبت شده اند.
علی ابری افزود: چهار هزار دانش آموز نیز در این منطقه اتباع خارجی بدون هویت هستند که به فرمان رهبر معظم انقلاب زیر پوشش تحصیلی قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: 100 درصد مدارس حاشیه شهر مشهد در منطقه تبادکان به صورت دو نوبته فعالیت دارند. این در حالی است که اگر در جایی 40 درصد مدارس دو نوبته فعال باشند، اعلام بحران می شود.
رئیس آموزش و پرورش منطقه تبادکان به توجه دولت تدبیر و امید به این منطقه اشاره و بیان کرد: در طول چهار سال اخیر هر 17 روز یک مدرسه در این منطقه مورد بهره برداری قرار گرفت که بزرگترین کار دولت محسوب می شود و چنین رخدادی دیگر در تاریخ تکرار نمی شود.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
7496/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.