مدیر ناحیه ۲ آموزش و پرورش مشهد یکشنبه شب در بنیاد امید ایرانیان این شهر به مناسبت ۱۳ آبان و روز دانش آموز گفت: تشکل‌های مختلف دانش آموزی از جمله بسیج، انجمن‌های اسلامی، هلال احمر و به خصوص شورای دانش آموزی نخستین مکانی است که دانش آموزان دموکراسی را تجربه نموده و آن را لمس می‌کنند.
محسن روحانی نیا با بیان اینکه بیشتر خانواده ها به اشتباه فرزندان خود را از عضویت در تشکل‌ها منع می‌کنند افزود: در دوره دانش آموزی از فرزندان خود انتظار داریم که فقط درس بخوانند و وارد مسایل سیاسی نشوند و بعد از کنکور و ورود به دانشگاه انتظار سیاسی بودن و فعالیت اجتماعی از آنها داریم در حالی که باید قدم‌های نخست فعالیت و حضور در این عرصه از دوران دانش آموزی برداشته شود.
وی ادامه داد: آنچه برای والدین اهمیت دارد نمره فرزند آنهاست و اغلب از مسایل تربیتی غفلت می‌شود. در نمایشگاه‌های کتاب نیز غرفه کمک درسی از غرفه‌های کتب داستان و رمان شلوغ تر است و رسانه‌ها و صدا و سیما نیز با تبلیغات خود به این موضوع دامن می‌زنند.
روحانی نیا گفت: مدیران مدارس می‌توانند با استفاده از صاحب نظران و افراد متخصص دانش‌آموزان را با حقوق خود آشنا کنند. جای برگزاری برنامه های جانبی آشنایی با حقوق و منشور دانش آموزی در مدارس در فرم ارزشیابی مدیران خالی است.
وی با اشاره به مشکلات معیشتی معلمان هم افزود: دغدغه اقتصادی در جریان کار معلمان اثرگذار است، در این صورت معلمان ممکن است تنها به رسالت تدریس خود بسنده کنند و به جنبه تربیتی، شخصیتی، روحی و روانی دانش آموزان توجه نشود وقتی معلم دچار مشکل باشد ‌نمی‌تواند دانش آموزان خود را برای مهارت‌های زندگی آماده کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.