افشین رحیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پارسال سه هزار و 629 نفر در این قالب در خراسان رضوی آموزش دیدند که این شمار امسال به چهار هزار و 200 نفر افزایش یافته است.
وی ادامه داد: از مجموع آموزش دیدگان در این طرح تاکنون دو هزار و 100 نفر گواهینامه گرفته اند. از این تعداد 500 نفر وارد بازار کار شده اند و هم اکنون به واسطه مهارت فراگرفته شده اشتغال دارند.
مدیرکل فنی و حرفه ای خراسان رضوی گفت: اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی به دستور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پارسال در این استان آغاز شده است.
وی افزود: هماهنگی برای اجرای این طرح به عمل آمده و در تمامی کارگروههای اشتغال شهرستانهای استان به تصویب رسیده است. تفاوت این طرح با طرحهایی مانند استاد - شاگردی در این است که جذب افراد آموزش گیرنده بر اساس نیاز بازار کار انجام می شود و همه کسانی که دوره مهارت آموزی را با موفقیت سپری کنند تضمین اشتغال در همان شغل را دارند.
رحیمی ادامه داد: همه افراد 15 سال به بالا که بخواهند مهارتی را فرابگیرند می توانند در این طرح شرکت کنند و نحوه ثبت نام و انتخاب افراد به زودی اطلاع رسانی می شود. در این چارچوب واحدهای صنفی، مراکز تولیدی و صنعتی که به عنوان واحد گیرنده یا پذیرنده نام می گیرند با معرفی افراد برای مدت حداکثر شش ماه اقدام به آموزش یک مهارت به فرد می کنند.
وی گفت: روال ارائه آموزشهای مهارتی در قالب این طرح توام با ظرفیت سنجی بازار کار و تضمین جذب نیروی مهارت صورت می گیرد.
55 مرکز دولتی و هزار آموزشگاه غیردولتی ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای به علاقه مندان در سطح خراسان رضوی برعهده دارند.
7496/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.