به گزارش ایرنا حجت الاسلام و المسلیمن سید علیرضا عبادی روز دوشنبه در دیدار مدیرکل و معاونان بیمه سلامت استان خراسان جنوبی افزود: اگر انسان سالم شود، همه جامعه سالم می شود در غیر اینصورت هر طرحی اجرا شود، جواب نخواهد داد.
وی بیان کرد: تفکر پول پرستی به جای خداپرستی در جامعه رواج یافته و این همان واردات فرهنگ بیگانه است که به مسلمانان آسیب زده است و امروز دنیا گرفتار این مسئله شده که کیفیت از بین رفته و بر روی کمیت درآمدزا حساب باز می کنیم.
وی گفت: در روایات آمده است که مردم دنبال نان و پول رکوع و سجده می کنند که راوی می پرسد مگر اینها بت پرست هستند که می فرماید هر قطعه پولی یک بت برای مردم است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: در چنین شرایطی انسان ها به وجدان، کرامت، دین، حلال و حرام کار ندارند و دنیا اینگونه است که ما نیز دچار آسیب شده ایم و این همان آسیب های فرهنگی مدنظر مقام معظم رهبری است.
وی اظهار کرد: از زاویه ای که شما مسئولیت داشته و به جامعه هدف خدمات رسانی می کنید و بخش های عظیمی از جامعه هدف از خدمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهره مند می شوند قابل تقدیر و تشکر است اما مشکل اصلی که جامعه بشری را درگیر کرده با این قضایا قابل حل شدن نیست.
وی مراد از اجرای طرح سلامت را سلامت تن دانست و اظهار کرد: با توجه به اجرای چندین ساله طرح یادشده اما سلامت تن حاصل نمی شود در عوض روز به روز به بیماری ها، تعداد پزشکان، متخصصان و ... نیز افزوده می شود.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی گفت: سال های اخیر بر اجرای طرح تحول سلامت مانورهای زیادی داده شد و گویا هدف این طرح خیر بود اما خوب پاسخ نداد چون نفس انسان سالم نیست و این همان فرهنگ وارداتی است که به جای خدا و کرامت انسانی، پول مطرح است.
وی ادامه داد: برای دریافت اعتبار مانند مسابقه همیشه به دنبال دریافت آن هستیم، 6ماه اعتبار داریم و بعد قانع نیستیم و مانند چرخ ماشین که در حال سبقت باشد در این زمینه با یکدیگر رقابت می کنیم.
وی گفت: با ارایه طرح و دریافت اعتبار، در وهله نخست اموری را انجام می دهند اما در مراتب بعدی بنا بر آسیب رساندن به طرح می کنند چون هدف آن سالم سازی نیست بلکه موضوعات دیگر است.
امام جمعه بیرجند افزود: در فرهنگ اسلامی ناب که مردم حافظ آن بودند تمام همت طبیب به دلیل سلامت نفسشان، خوب شدن مریض بوده است اما اکنون سیستم های درآمدزا زیاد شده و هدف افزایش درآمدهاست.
وی گفت: به عنوان مثال از نظر تغذیه، اعتقاد بر این است که سبوس گندم برای بدن مفید است اما در حالیکه همه امور دست خودشان است حتی یکبار در این راستا قدم برنداشته اند و همچنان سبوس باید از گندم جدا شده تا ده ها مشکل برای مردم ایجاد شود.
عبادی اظهار کرد: در استان مرزی خراسان جنوبی برخی پزشکان خدمات رایگانی به مردم مناطق محروم و دورافتاده ارایه می دهند در عوض تعدادی از پزشکان نیز در اجرای طرح تحول سلامت با درآمدهای بسیار بالا همچنان در مطب های خصوصی مبالغی را دریافت می کنند.
وی گفت: در عین حال که باید امور عادلانه برگزار شود و برای هر چیزی اعتباری لازم است اما شیوه ای که اکنون به عنوان یک فکر ناسالم آمده، هرگز کارساز نیست.
وی افزود: برای برخی طرح ها اعتبارات زیادی هزینه می شود اما حین کار اعتبار کم می آید و علت را باید از مقامات نظارتی پرسید.
7557*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.