علی حسینی نسب روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در 9 ماه گذشته یکهزار و 400 سرویس آب به حجم 14 هزار متر مکعب برای عشایر شهرستان درمیان ارسال شده است.
وی بیان کرد: امسال 230 میلیون تومان اعتبار برای آبرسانی به عشایر درمیان مصوب شد که از این مقدار تاکنون 120 میلیون تومان اختصاص یافته است و در زمینه آبرسانی سیار به عشایر 20 میلیون تومان دیون داریم.
مدیر امور عشایری درمیان گفت: آبرسانی به موقع و کافی به عشایر نیازمند اعتبار ویژه از مرکز استان است و هم اکنون آبرسانی به عشایر به وسیله پنج تانکر دولتی و خصوصی انجام می شود.
وی یکی دیگر از مشکلات امور عشایری را کمبود منابع آبی ذکر کرد و افزود: برای رفع این مشکل نیازمند تخصیص 250 میلیون تومان اعتبار برای تجهیز چاه دشت گلورده هستم و برای برق رسانی به این چاه 160 میلیون تومان اعتبار هزینه شد.
حسینی نسب اظهار کرد: گاهی عشایر شهرستان برای تامین آب اقدام به خرید آب از بخش خصوصی با هزینه های سنگین می کنند که البته عشایر بیشتر در فصل تابستان با کمبود شدید آب مواجه هستند و تمام نیاز آبی آنان در فصل تابستان توسط امور عشایری تامین می شود.
30 درصد جمعیت شهرستان مرزی درمیان را عشایر تشکیل می دهند.
شهرستان درمیان با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان درمیان در 105 کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
7556*3028
خبرنگار: حکیمه مصطفایی * انتشار: رسول محمدحسنی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.