به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی محمدمهدی مروج الشریعه که در نشست طرح مشارکت مردم در توسعه نظم و امنیت عمومی سخن می گفت افزود: این زیباترین و بهترین طرحی بود که در راستای استفاده از مشارکت عمومی در ایجاد و تثبیت امنیت در یک نهاد نظامی و انتظامی مورد تاکید قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه اصل و اساس در این طرح باید استفاده از مشارکت مردم در این زمینه باشد گفت: برای اجرای این امر باید فرهنگ سازی صورت گیرد و یکی از این راه ها استفاده از واژه هایی است که از طریق رسانه های جمعی به ویژه رسانه ملی مورد استفاده قرار می گیرد.
مقام عالی دولت در استان، با اشاره به اینکه امنیت یک منشور چند وجهی است که تمامی ابعاد آن به صورت توامان باید مورد توجه قرار گیرد اظهار کرد: امنیت تنها پیشگیری از وقوع هجمه به جان و مال مردم نیست بلکه ابعاد دیگری نیز دارد که امنیت سلامت مردم، امنیت اخلاقی، امنیت فناوری و اطلاعاتی و نیز نظم عمومی همگی شاخه ای از امنیت هستند که می توانند مورد توجه باشند.
وی با بیان اینکه باید به سمت ایجاد و توسعه نظم و امنیت عمومی حرکت کنیم گفت: این کار باید بگونه ای صورت گیرد که امنیت روانی مردم و احساس امنیتی که امروزه به برکت تلاش و مجاهدت نیروهای ذیربط ایجاد شده، دچار خدشه نشود.
مروج الشریعه استفاده از فناوری اطلاعات در این زمینه را مورد تاکید قرار داد و افزود: در این رابطه نیاز است از ظرفیت جوانان، دانشجویان و حتی دانش آموزان و نخبگان جامعه به نحو مطلوب استفاده شود چرا که قطعا بکارگیری فناوری اطلاعات و نرم افزارهای مربوطه می تواند به تسهیل استفاده از مشارکت مردم در اجرای این طرح کمک شایان توجهی نماید.
وی استفاده از ظرفیت محلات و شوراهای محلی و مساجد را مورد تاکید ویژه قرار داد و گفت: علاوه بر این دو مقوله، مساجد و بازار به عنوان قوی ترین پایگاه های مردمی می تواند در این زمینه بطور جد مورد استفاده قرار گیرد چرا که از گذشته های دور این اماکن مقدس پایگاه بسیار مناسبی برای اجرای طرح های مشارکتی از طرف مردم بوده است.
استاندار خراسان جنوبی عبارت خیرین نظم و امنیت عمومی را از جمله واژه های فرهنگ ساز در این زمینه برشمرد و یادآور شد: رسانه های جمعی نیز باید در این زمینه جدی تر از قبل وارد شده و با ارائه یک برنامه مدون کاری در راستای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب برای آحاد مختلف جامعه بیش از پیش تلاش کنند.
وی استفاده از ظرفیت وقف در این زمینه را مورد تاکید قرار داد و گفت: وقف به عنوان یک میراث ماندگار می تواند بسیاری از مشکلات را در این زمینه به طرق مختلف مرتفع نماید تا بتوان بهتر از وقفیات در زمینه ایجاد امنیت پایدار استفاده کرد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
دریافت و انتشار: رسول محمدحسنی
3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.