علیرضا بنی اسدی عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، پیش بینی کرد با توزیع این تعداد بچه ماهی، 30 تن ماهی در شهرستان تولید شود.
به گفته وی توزیع بچه ماهیان یارانه ‌ای است، کشاورزان و پرورش ‌دهندگان می توانند به صورت آزاد نسبت به تهیه بچه ماهی مورد نیاز اقدام و در منابع آبی تحت مالکیت خود رها سازی کنند.
وی گفت: میزان مصرف ماهی شهروندان منطقه رضایت بخش نیست و مردم به خصوص روستاییان باید مصرف این فرآورده آبزی را در سبد غذایی خود افزایش دهند.
به گفته وی پرورش ماهی در کنار کار کشاورزی به صرفه است و می تواند زمینه اشتغال تعدادی از افراد جویای کار را فراهم کند، طوری که هم اکنون تعدادی در کار پرورش ماهی در شهرستان مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه احداث استخرهای پرورش ماهی در کنار مزارع کشاورزی نقش بسیار مهمی در استفاده بهینه از آب دارد، اظهار کرد: پرورش ماهی در استخرهای چند منظوره کشاورزی موجب می شود، آب خروجی از استخر غنی و املاح مورد نیاز گیاه به صورت محلول از طریق آوندها به گیاه برسد .
سرانه مصرف ماهی در خراسان جنوبی با 769هزار نفر جمعیت چهارکیلوگرم است که نسبت به متوسط کشوری 6.6کیلوگرم کمتر است.
شهرستان زیرکوه در سال 1391 تاسیس شد و حاجی آباد مرکز آن در فاصله 85 کیلو متری مرز با افغانستان قرار دارد، مرز مشترک ایران با افغانستان در شهرستان زیرکوه 147 کیلومتر است و ارتفاع زیرکوه از سطح دریای آزاد 1330 متر است.
این شهرستان در شمال شرقی خراسان جنوبی قرار دارد که از شمال به شهرستان خواف خراسان رضوی، از جنوب به شهرستان درمیان ، از شرق به افغانستان و از غرب به شهرستان قاین محدود شده است.
مساحت زیرکوه 9هزار و 185کیلومتر مربع و جمعیت آن بیش از 45 هزار نفر است.
سایت ایرنا خراسان جنوبی www.irna.ir/skhorasan
کانال اطلاع رسانی : http://telegram.me/birjand
*7556 **2047*خبرنگار- حکیمه مصطفایی*انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری*
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.