مسعود مستقیم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد شکارچی در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان، مناطق آزاد مستعد، مناطق مرزی و مناطق کویری برای حفاظت پایدار از عرصه محیط زیست، پیشگیری از شکار غیرمجاز حیات وحش، دستگیری شکارچیان غیرمجاز و متخلفان زیست محیطی و پیشگیری از زمین‌خواری، کوه‌خواری و تخریب اراضی در مناطق حفاظت شده دستگیر شدند.

وی ادامه داد: از شکارچیان غیرمجاز لاشه سه راس کل وحشی، ۲ راس قوچ، ۲ راس جبیر، ۱۴ قطعه کبک، دام‌ها و تله های زنده‌گیری و شکار غیرمجاز پرندگان وحشی و سایر حیات وحش، پنج سلاح شکاری گلوله‌زنی و ساچمه‌زنی ، تعداد ۲ قبضه سلاح شکاری غیر مجاز، فشنگ‌های غیرمجاز خفیف، فشنگ‌های سلاح‌های شکاری گلوله‌زنی و ساچمه‌زنی و ادوات و وسایل انجام شکار غیر مجاز حیات وحش کشف و ضبط شد.

وی یادآور شد: با حضور به موقع و تلاش پرسنل یگان حفاظت محیط زیست استان ۱۴ نفر از آمار مذکور قبل از انجام شکار غیرمجاز حیات وحش و در حین شروع به شکار دستگیر شدند.

مستقیم تاکید کرد: با توجه به فصل زاد و ولد وحوش با شکارچیان طبق قانون برخورد خواهد شد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که از سال‌های گذشته باب شده زنده‌گیری بچه لاک‌پشت‌ها و انواع مار و سوسمار در محیط زیست کشور است که خراسان جنوبی هم مستثنی نیست، توصیه می‌شود به هیچ عنوان مردم اقدام به زنده‌گیری پرندگان، خزندگان و وحوش نکنند.

مستقیم گفت: حتی اگر پس از زنده‌گیری حیوان به طبیعت هم برگردد نخواهد توانست خود را با محیط پیرامون وفق دهد.

۱۶ درصد مساحت خراسان جنوبی زیر پوشش حفاظت محیط زیست است در حالی که این آمار ۶ درصد از میانگین بین‌المللی آن بیشتر است و در این مناطق هشت نوع گربه‌سان نظیر یوزپلنگ آسیایی، پلنگ، گربه شنی، وحشی و پالاس و گونه‌های کمیابی همچون قوچ اوریال، کل، بز، میش و سایر گونه‌های جانوری یافت می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.