غلامرضا آهنی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از کمبودهای اقلام بهداشتی در استان ماسک n۹۵ بود که اکنون در این کارگاه تولیدی ۱۰ نفر در خصوص تهیه ماسک مشغول به کار هستند.

وی بیان کرد: این کارگاه تولیدی سه مجوز تولید گان، لباس کاورآل و ماسک n۹۵ دارد و تولیدات آن از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند اظهار داشت: تاکنون ماسک n۹۵ مورد نیاز استان از طریق وزارت بهداشت در اختیار استان قرار می‌گرفت اکنون با راه‌اندازی این کارگاه امید است کمبود استان جبران شود.

وی عنوان کرد: با استفاده از نیروی کار متخصص در این کارگاه تولیدی پیش‌بینی می‌شود ماسک تولیدی از ۳۰۰ عدد به یکهزار عدد در روز افزایش یابد.

آهنی تصریح کرد: از زمان شیوع بیماری کرونا این مسئولیت اجتماعی برای مردم و بخش خصوصی احساس شد که با اخذ مجوز از معاونت غذا و دارو نسبت به تولید اقلام بهداشتی وارد  میدان شوند.

وی یادآور شد: در زمینه تولید ماسک سه لایه تاکنون چندین مورد به معاونت مراجعه یا نمونه محصول خود را برای اخذ مجوز ارسال کرده‌اند که با برخی موافقت و به آندسته از محصولاتی که استانداردهای لازم را نداشت راهنمایی‌های لازم برای افزایش کیفیت ارائه شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: تاکنون در زمینه تولید ماسک سه لایه ۱۰ کارگاه تولیدی پس از تایید کاشناسان واحد تجهیزات و ملزومات معاونت غذا ودارو موفق به اخذ مجوز تولید شده‌اند.

وی افزود: به طور متوسط روزانه حدود ۲۵ هزار عدد ماسک سه لایه توسط تولید کنندگان استان تحویل معاونت غذا و دارو شده و سپس از طریق داروخانه‌ها و سایر مراکز معتبر عرضه می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.