به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، ناصر خوش خبر گفت: طبق برآوردهای صورت گرفته، خوشبختانه اقبال عمومی نسبت به این طرح‌ها وجود دارد و مردم از این اقدام دولت راضی هستند.

وی ادامه داد: با توجه به حجم رضایت‌مندی اجتماعی از اجرای این طرح، انتظار داریم مردم کمک کنند به هدف‌گذاری‌های تعیین شده، نزدیک‌تر شویم. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی طرح فاصله گذاری اجتماعی را طرحی کشوری خواند که متناسب با سیاست‌ها و برنامه‌های ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا در کشور به تصویب رسیده است و افزود: از زمانی که این طرح اعلام و ابلاغ شد، جلسات متناظر آن در استان‌ها با مدیریت و محوریت استانداران دنبال می‌شود که در خراسان جنوبی نیز جلسات این ستاد به طور مستمر برگزار شده و جزئیات و جوانب طرح در دست اجرا است. 

وی متذکر شد: خوشبختانه قبل از اعمال محدودیت‌های ذکر شده در این طرح در کلان کشور، بنا به تصمیمات و تدبیر استاندار در خراسان جنوبی ۹ گلوگاه کنترل مراقبتی و بهداشتی در محورهای مواصلاتی استان تعیین شده بود.

خوش خبر گفت: همین موضوع، بستر لازم و مؤثر برای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی را در استان فراهم کرده بود و ما توانستیم به راحتی در راستای تحقق اهداف طرح، گام برداریم. 

وی اظهار داشت: بنا به بررسی‌های کمیته امنیتی ذیل ستاد مقابله با کرونا استان، این ورودی‌ها افزایش یافت و نیروهای خدمات رسان هلال احمر، بسیج، راهداری، پلیس راهور، کادر بهداشت و درمان و سایر نیروها در ۱۱ نقطه در ورودی و خروجی‌های استان مستقر شدند تا به انجام وظیفه بپردازند. 

اعمال محدودیت‌ها برای کنترل زنجیره انتقال ویروس است

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان متذکر شد: موضوع اصلی در این طرح، اعمال محدودیت ترددهاست که با هدف کاهش و کنترل زنجیره انتقال ویروس انجام می‌گیرد. 

وی تصریح کرد: طبق دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های این طرح، تیم‌های مستقر در ورودی و خروجی شهرها، اقدام به کنترل خودروها می‌کنند تا بستر و زمینه عبور راحت‌تر مسافران از هر شهر و بازگشت به موطن اصلی‌شان فراهم شود. 

وی گفت: اصل موضوع در کنترل خودروها این است که در نهایت احترام اجازه ندهیم مسافران جدیدی به استان وارد شوند که این ورود مغایر با اهداف طرح فاصله گذاری اجتماعی است. 

خوش خبر افزود: دغدغه اصلی مجموعه عوامل اجرایی در این طرح این است که ما بتوانیم به خوبی ضریب مصونیت مردم و شهروندان را در مقابل این ویروس بالا ببریم. 

وی اظهار داشت: در ۷۲ ساعت اولیه اجرای طرح، از ورود بیش از ۵۰۵ دستگاه خودرو به شهرهای استان جلوگیری شد و مسافران با توجیه و دقت و احترام به سمت شهر مبدأ خود هدایت شدند. 

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: این آمار بالای مسافر متقاضی ورود به شهرهای استان، نشان دهنده رغبت و شناخت مردم دیگر استان‌ها از جاذبه‌های توریستی و گردشگری خراسان جنوبی است. 

وی افزود: خوشبختانه با اجرای این طرح، محدودیت و ممنوعیت تردد به خوبی شکل گرفت و تأثیر بسزایی نیز در کاهش ترددها داشت. 

وی گفت: زیاد شدن ترددها و در نتیجه بیشتر شدن جابه جایی افراد، احتمال انتقال ویروس را افزایش می‌دهد که طرح فاصله گذاری اجتماعی می‌تواند مانع این اتفاق باشد. 

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان خراسان جنوبی یادآور شد: عزیزان نیروی انتظامی، پلیس راهور و سایر عوامل به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس با جدیت تمام اعمال قانون می‌کنند. 

وی با اشاره به دستور استاندار در ستاد مقابله با کرونا، از ایجاد لایه دوم کنترلی در ۱۳ ورودی استان خبر داد و افزود: این اقدام با هدف جلوگیری از ورود مسافرانی است که بومی بوده یا محل سکونت شان، شهر مورد مسافرت آنان نیست. 

خوش خبر تأکید کرد: این اعمال محدودیت نیز در راستای پیشگیری و کنترل زنجیره انتقال ویروس کرونا اتخاذ شده که در نوع خود بی‌نظیر است.

وی گفت: بنا به دستور استاندار در حال حاضر در لایه اول در ۱۱ محور مواصلاتی استان و در لایه دوم در ۱۳ محور بین شهری داخل استان، کنترل‌های لازم صورت می گیرد که این اقدام با هدف مصونیت مردم عزیز استان از خطر انتشار و انتقال ویروس کرونا انجام می‌شود.

مردم، محور اصلی طرح فاصله گذاری اجتماعی

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: مردم، محور اصلی طرح فاصله گذاری اجتماعی هستند و هر چقدر مردم در این طرح همکاری و همراهی بیشتری داشته باشند، ضمن تحقق سلامت جامعه، ضریب تضمین اهداف طرح نیز بالاتر خواهد رفت. 

وی متذکر شد: جلوگیری از هدر رفت بیت المال و هزینه‌های اضافی ناشی از اجرای این طرح از دیگر پیامدهای همراهی مردم است. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: خوشبختانه طبق بررسی برخی متغیرها از جمله متغیر میزان مصرف سوخت در استان، طی چند روز گذشته شاهد کاهش ۲۸ درصدی مصرف روزانه سوخت بودیم واین موضوع بیانگر تمکین مردم از پروتکل‌ها و محدودیت‌های اعلام شده است. 

وی اظهار داشت: چنانچه این روند خودداری مردم از حضور در مراسم مختلف، پیشگیری از تجمعات و ترددهای غیرضروری، ادامه پیدا کند، اجرای طرح با موفقیت همراه خواهد بود. 

خوش خبر گفت: شکست طرح در اثر عدم همراهی مردم، پیامدهای نامیمونی دارد که مهمترین آن شیوع بیشتر بیماری است.

سیزده به در، تهدیدی برای سلامت اجتماعی شهروندان

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان خراسان‌ جنوبی گفت: در شرایط فعلی سیزده به در، تهدیدی برای سلامت اجتماعی شهروندان است. 

وی خاطرنشان کرد: سنت دیرینه سیزده بدر در روز طبیعت از سنت های بسیار ارزنده ماست اما در شرایط فعلی، تهدیدی برای سلامت شهروندان به شمار می رود. 

خوش خبر گفت: اگر چه همه ساله روال بر این بوده که مردم به بهانه این مناسبت، به طبیعت می‌رفتند اما لازم است با کمی دقت در این موضوع، ماندن در خانه را برای این روز ترجیح دهیم. 

وی اظهار داشت: درخواست ما از مردم فهیم و بسیار خوب استان این است که به این موضوع توجه داشته باشند و دیگران را نیز به ماندن در خانه تشویق کنند. 

معاون استاندار خراسان افزود: رعایت این مسئله توسط مردم، سبب می‌شود بتوانیم از  مسافرت‌ها و تجمعات انسانی جلوگیری کنیم. 

وی گفت: هدف از اجرای این محدودیت هم این است که خدای نکرده کسی به خاطر تفریح و گردش، به بیماری کرونا مبتلا نشود.

خوش خبر افزود: موضوع ایجاد انسداد ورودی‌های مراکز تفریحی، تفرجگاه‌ها، پارک‌ها و مکان‌های دیگر برای ممانعت از ورود افراد به این فضاها در روز طبیعت از سیاست‌های طرح فاصله گذاری اجتماعی است که در استان ما هم با جدیت اجرا می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.