به‌دنبال مرگ مشکوک دو مرد جوان در تاریخ 31 اردیبهشت امسال درخانه هایشان بررسی ماجرا به شکل تخصصی در دستور کار پلیس زاهدان قرار گرفت. این دو مرد که 37 ساله و 45 ساله بودند هر دو باجناق بوده و به طرز مشکوکی جان باخته بودند.

به گزارش جی پلاس، سرهنگ ابراهیم ملاشاهی- رئیس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان- گفت: به دنبال اقدام‌های اطلاعاتی و بررسی مدارک و مستندات و اظهارات ضد و نقیض همسران این 2 مرد پیرامون موضوع پرده از راز جنایتی هولناک برداشته شد.

وی اظهار داشت: در تحقیقات اولیه پلیسی مشخص شد این دو خواهر به‌دلیل اختلاف خانوادگی با مسموم کردن همسران خود آنان را به قتل رسانده‌اند.

سرهنگ ملاشاهی خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی شدند. تحقیقات بیشتر در این پرونده ادامه دارد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.