بهبودیافتگان کرونا تا چه زمانی ناقل بیماری هستند؟

بهبودیافتگان بیماری کرونا باید حتما پس از درمان اقدام به انجام آزمایش کنند، و با توجه به حال جسمی و جواب آزمایش اقدامات بعدی انجام خواهد شد، ممکن است با وجود نبود علائم بالینی مدتی نیاز به بستری یا قرنطینه وجود داشته باشد.

لینک کوتاه کپی شد

 

به گزارش جی پلاس، ویروس کرونا در سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین به تمام مردم دنیا معرفی و باعث ایجاد دردسرهای زیادی برای مردم جهان شده است، به طوری که امروزه در اکثر کشورهای دنیا موضوع مقابله با بیماری کووید ۱۹ مطرح شده است و کشورها براساس ابلاغیه‌های سازمان جهانی بهداشت و پروتکل‌های ملی، اقداماتی را در زمینه کاهش شیوع ویروس کرونا انجام می‌دهند.

متأسفانه سرایت‌پذیری و بیماری‌زایی کرونا بسیار بالا است.

جماعتی فوق تخصص ریه و رئیس مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری اظهار کرد: از نظر علمی وقتی که افراد بهبود پیدا می کنند باید تست دهند و با منفی بودن جواب آزمایش معلوم شود که بیماری کرونا درمان شده است.

او افزود: برخی از بیماران مبتلا به کرونا طبق نظر پزشک و با توجه به شدت بیماری شان در بیمارستان بستری یا در منزل قرنطینه می شوند که در این حالت تست کرونا از این افراد گرفته می شود.

رئیس مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری ادامه داد: برخی از کارشناسان معتقدند که دو بار باید از افراد بهبود یافته تست کرونا گرفته شود.

جماعتی گفت: برخی از افراد هیچ علامت بالینی نداشته اما جواب تست کرونای آنها مثبت است که این بیماران باید حداقل هفت روز در منزل قرنطینه شوند و بعد از آن می‌توانند از محیط قرنطینه خارج بشوند؛ البته برخی از افراد با توجه به شرایط مراقبتی تا دو هفته باید در قرنطینه بمانند.

مطلب مرتبط: آیا بهبودیافتگان کرونا دوباره به این بیماری مبتلا می‌شوند؟

 

دیدگاه تان را بنویسید