به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در این آیین اظهار کرد: خانه جلال آل احمد و سیمین دانشور از سال 1330 تا 1332 توسط مرحوم جلال ال احمد و در زمانی که سیمین دانشور در حال سپری کردن دکتری در خارج از کشور بود و به کمک دوست جلال سرهنگ معینی ساخته شد.
جعفر رحمان زاده گفت: عرصه ملک 420 متر مربع و زیربنای آن در حدود 220 متر مربع است که در 2طبقه ساخته شده است.
وی ادامه داد: این بنا پس از فوت سیمین دانشور توسط شهرداری تملک و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران عملیات مرمت و بازسازی و تبدیل به خانه موزه را آغاز کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران افزود: عملیات مطالعات و مستند نگاری این خانه اواخر سال 93 آغاز و همچنین عملیات مرمت و موزه آرایی آن به ترتیب در سال های 94 و اواخر 96 ادامه یافت.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت این پروژه نوع مرمت به صورت سبکی(عین به عین) صورت گرفت تا حداقل مداخله در بنا صورت گیرد و تمامی اقدامات مرمتی جهت بالابردن مقاومت ساختمان صورت گرفت.
جعفر زاده گفت: اعتبار پروژه از ردیف مرمت و بازسازی خانه های مشاهیر جز ردیف اعتباری مستمر شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران تامین شد.
سمیع الله حسینی مکارم سرپرست شهرداری تهران، محمد جواد حق شناسی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، غلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخص مصلحت نظام و برخی از مدیران شهری تهران در مراسم افتتاحیه خانه موزه سیمین و جلال حضور داشتند.
تهرام/7247/7243//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.