مهدی یوسفی جمارانی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به ورود سامانه جدید و بارش باران و برف، تمام ارگان ها از قبیل شهرداری ها،‌ بخشداری ها، دهیاری ها و دستگاه های امدادی در قالب ستاد بحران شهرستان فیروزکوه آماده خدمت و امدادرسانی در صورت وقوع حوادث احتمالی هستند.

وی افزود: اقدامات پیشگیرانه توام با آمادگی همه ارگان ها برای فراهم کردن تمهیدات مورد نیاز در راستای بارش و مقابله با جاری شدن سیل و یا هرگونه حادثه احتمالی اتخاذ شده است.

این مقام مسئول با اشاره به احتمال کاهش قابل ملاحظه دما در روزهای آینده خاطرنشان کرد: کشاورزان و گلخانه‌داران با همکاری جهاد کشاورزی تمهیدات لازم را برای جلوگیری از سرمازدگی در باغ‌ها و مزارع شهرستان‌ اتخاذ کنند.

یوسفی جمارانی تاکید کرد: شهروندان و مسافران عبوری باید از هرگونه توقف در حاشیه رودخانه با توجه به احتمال سیلابی بودن بارش ها بپرهیزند.

فرماندار فیروزکوه تصریح کرد: با توجه به اینکه احتمال بارش به صورت برف نیز وجود دارد شهروندان و مسافران عبوری با داشتن زنجیرچرخ حین عبور از محورهای شهرستان از جمله محور گدوک با احتیاط برانند.

به گزارش ایرنا، سیلاب و سرمازدگی در بهار سال گذشته ۷ میلیارد و ۹۰۴ میلیون تومان به محصولات کشاورزی و زیرساخت های این شهرستان خسارت وارد کرده بود.

فیروزکوه با آب و هوایی کوهستانی متشکل از دو بخش مرکزی و ارجمند با جمعیتی افزون بر ۳۳ هزار نفر در ۱۲۰ کیلومتری شمال شرقی پایتخت در مرز استان تهران و مازندران واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.