وحید رستگاری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: همزمان با اولین گزارش‌ها در خصوص انتشار ویروس کرونا در کشور، اداره دامپزشکی شهرستان ری برای مقابله با این ویروس و جلوگیری از انتشار آن در سبد غذایی مردم پایتخت اقدامات پیشگیرانه‌ای انجام داده است.

وی با بیان اینکه در ورودی کشتارگاه‌های دام و طیور شهرستان ری دماسنج‌های لیزری برای سنجش دمای بدن صلاخان، قصابان، کارگران و رانندگان کار گذاشته شده است، افزود: تمامی افرادی که در فرآیند تولید گوشت فعالیت می کنند در صورت داشتن دمای بالا و تب اجازه ورود به داخل کشتارگاه را نخواهند داشت.

رستگاری ادامه داد: کارکنان و کارگران کشتارگاه‌هایی که علائم بسیاری جزیی ابتلا به ویروس کرونا را داشته باشند باید تمامی تست‌های لازم را بدهند تا در صورت صحت و سلامتی اجازه ورود به خط تولید را داشته باشند.

این مسئول با به شستشو و ضد عفونی کردن خط کشتار، میز کارهای استیل و سطوح سنگی کشتارگاه‌ها اشاره کرد و افزود: تمامی سطوح کشتارهای در وهله اول توسط دستگاه های کارواش به صورت دقیق شستشو می شوند و پس از آن ضد عفونی می شوند.

رستگاری یادآور شد: ضد عفونی کردن کشتارگاه ها توسط الکل ۹۹ درصد، مواد مخصوص ضد عفونی و آب انجام می شود تا گوشت مصرف مردم در نهایت دقت و پاکیزگی تولید شود.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان ری در ادامه در خصوص نظارت این اداره بر روی ماشین های یخچالدار حمل گوشت نیز گفت: تمامی ماشین آلات حمل گوشت در ورودی کشتارگاه‌ها شستشو و سپس ضد عفونی می شوند تا در فرآیند انتقال نیز گوشت‌های تولید شده از هر گونه آلودگی مصون بمانند.

 رستگاری با اشاره به اینکه شبکه دامپزشکی شهرستان ری نظارت دقیقی بر نحوه توزیع گوشت در مراکز فروش دارد، عنوان کرد: کارشناسان این اداره بهداشت محیط مراکز عرضه و مواد اولیه در رستوران ها را از نظر سلامت و بهداشت به صورت  دقیق کنترل می نمایند.

شهرستان ری با دارا بودن چهار کشتارگاه دام و هفت کشتارگاه طیور یکی از مراکز عمده تولید گوشت سفید و قرمز در استان تهران محسوب می شود.

این شهرستان با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.