به گزارش ایرنا، پروانه حیدری روز شنبه در جلسه مشترک بررسی مشکلات هنرمندان صنایع دستی ورامین که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: بر اساس قانون، فعالان صنایع دستی از پرداخت مالیات معاف می‌باشند و اگر از فعالان این عرصه مالیاتی دریافت شود، مسئولان امر باید ورود پیدا کنند.
وی تأکید کرد: کسی که از وزارت میراث فرهنگی بابت تولید صنایع دستی مجوز دریافت کرده، قطعا در این حوزه مشغول به فعالیت است و فرد و یا ارگانی صلاحیت این را ندارد که نوع کار وی را در حوزه صنایع دستی بررسی کند.
حیدری گفت: استان تهران به نشان جغرافیایی هر روستا در تولید صنایع دستی نیاز دارد، اگر در یک روستا مانند احمدآباد وسط ورامین سفال‌های مرغوب تولید می‌شود، باید مشخصات خاک، نوع سفال و برتری آن نسبت به کالاهای مشابه تعیین شود تا آماری جامع از وضعیت تولید صنایع دستی استان به دست آید.
وی عمده‌ترین مشکلات حوزه صنایع دستی را عدم آگاهی فعالان این عرصه از قوانین و مقررات و دانش روز اعلام کرد و افزود: شاغلین در عرصه صنایع دستی به آموزش‌ها تخصصی در حوزه رشته فعالیت، بسته بندی، برند سازی، حق و حقوق در حوزه مالیات و بیمه نیاز دارند و این در حالی است که کمترین میزان اعتبار، به امر آموزش اختصاص پیدا کرده است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران تصریح کرد: ورامین، قطب بزرگ تولید شیشه و بلور در کشور است و تلاش می‌شود تا این شهرستان به عنوان شهرستان شیشه، ثبت ملی شود.
وی گفت : از ادارات و نهادهای شهرستان ورامین انتظار داریم تا ضمن استفاده از صنایع دستی، در مراسم و مناسبت‌هایی که قرار است از افرادی تقدیر شود، از آثار تولید شده توسط هنرمندان این دیار استفاده گردد.
 

ورودی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران نمایشگاه صنایع دستی ورامین شد
توسعه مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت : به منظور معرفی صنایع دستی ورامین، ورودی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در اختیار هنرمندان این شهرستان قرار می‌گیرد تا با برپایی نمایشگاه، ظرفیت‌های خود را به علاقمندان معرفی کنند.
نادر زینالی افزود: امروز ذائقه مخاطبان صنایع دستی ایجاب می‌کند که سطح کیفی آثار تولید شده ارتقاء و بهبود پیدا کند و این امر جز با ارائه‌ آموزش‌های تخصصی ممکن نمی‌شود.
وی اظهار کرد: به منظور معرفی آثار و صنایع دستی ورامین، ورودی اداره کل میراث فرهنگی به منظور ایجاد نمایشگاه، در اختیار هنرمندان این شهرستان قرار می‌گیرد تا ضمن معرفی ظرفیت‌های این دیار، نسبت به بازاریابی اقدام شود.
وی با تأکید بر لزوم توجه به حوزه بوم‌گردی گفت : گردشگران امروز دیگر به دنبال هتل‌های پنج ستاره نیستند بلکه به دنبال مناطق بکر، طبیعی و سنتی هستند که بتوانند اوقات خوشی را در فضای طبیعی سپری کنند.
وی تصریح کرد: ورامین به دلیل برخورداری از بافت قدیمی و مجاورت با کویر مرکزی، از ظرفیت ویژه‌ای در حوزه اکوتوریسم برخوردار است که این امر با توجه احداث سافاری پارک ورامین می‌تواند زمینه جذب گردشگر و توریسم داخلی و خارجی را فراهم می‌کند.
زینالی تصریح کرد: اشتغالزایی در حوزه گردشگری به صرفه و کم‌هزینه است و قطعا از طرح‌هایی که در این حوزه ارائه می‌شود حمایت شده و موانع اداری آن در کمتر از یک هفته رفع می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.