به گزارش روز چهارشنبه از شرکت آب منطقه ای تهران، علیرضا نیکنام در این باره اظهار داشت: این تعداد حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور در تهران و پردیس در مجموع به عمق  ۳۱۰ متر و با دبی ۶.۵ لیتر بر ثانیه پر و مسدود شد.

وی ادامه داد: با انجام این عملیات از خروج ۱۲۸ هزار و ۷۰۰ متر مکعب آب در سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.

مدیر امور منابع آب تهران با اشاره به این که در بخش آب های زیرزمینی چهار مورد تجهیزات غیرمجاز آبفروشی جمع آوری شد گفت: ۱۲مورد کنترل و بهره برداری و همچنین با پیگیری های واحد بازرسی و نظارت نسبت به نصب چهار دستگاه کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه های پروانه دار اقدام شد.

وی بیان داشت: برداشت های بی رویه آب سبب افت سطح آب های زیرزمینی شده است و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی خطرات و عواقب جبران ناپذیری از جمله ایجاد فروچاله، فرونشست زمین، شور شدن آب، کاهش کیفیت آب را در پی دارد که با توجه به اهمیت موضوع، این امور از هیچ کوششی در جهت صیانت از منابع آب دریغ نمی کند.

نیکنام از رفع تصرف ۵۰۰ مترمربع از بستر رودخانه جاجرود در روستای سعید آباد شهرستان پردیس خبر داد و ابراز داشت: با دریافت دستور قضایی موضوع تبصره ۴ ذیل ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پردیس با پشتیبانی یگان های انتظامی ۵۰۰ مترمربع از بستر رودخانه جاجرود رفع تصرف شد.

وی ادامه داد: این عملیات شامل تخریب دیوارکشی و محوطه سازی بوده است که در قالب یک فقره دستور قضایی رفع تصرف شد.

مدیر امور منابع آب تهران بزرگ از شهروندان خواست: افرادی که در نزدیکی حریم و بستر رودخانه ها معامله ملکی انجام می دهند حتما پیش از انجام معامله استعلام لازم را از امور آب تهران بزرگ اخذ کنند تا در آینده دچار ضرر و زیان نشوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.