حسین علیزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت 2 هزار و 142 مرد و 785 متقاضی زن در سامانه های کاریابی های ری ثبت نام کردند که از این تعداد 425 مرد و 129 زن با درخواست واحدهای تولیدی صاحب شغل شدند.
وی تصریح کرد: همچنین در این مدت یک هزار و 243 فرصت شغلی شامل 886 فرصت برای مردان و 357 فرصت شغلی برای زنان جویای کار در سامانه کاریابی های ری ثبت شد.
علیزاده اضافه کرد: در این بازه زمانی 554 متقاضی به کار گمارده شدند و در صورت صلاحیت افراد دیگر نیز به این واحدهای تولیدی معرفی می شوند.
وی با بیان اینکه کاریابی های تحت پوشش اداره کار شهرستان ری در بخش های تولیدی و خدماتی افراد جویای کار را ثبت نام کرده اند تصریح کرد: 205 مرد و 50 زن در بخش تولید، 185 مرد و 61 زن در بخش خدمات و 35 مرد و 18 زن در سایر بخش ها صاحب شغل شدند.
علیزاده نداشتن مهارت در بین جویندگان کار را یکی از معضل های حوزه اشتغال در این شهرستان نام برد و گفت: متاسفانه بیشتر جویندگان کار که در کاریابی ها ثبت نام می کنند از مهارت های لازم برخوردار نیستند.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ری اظهار کرد: اجرای طرح کارورزی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار و برگزاری دوره های فنی و حرفه ای در رشته های جدید می تواند تا حدودی معضل نبود مهارت در بین جویندگان کار را حل کند.
شهرستان ری با برخورداری از 56 اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و 10 هزار واحد صنعتی و صنفی از جمله شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاههای تولیدی و خدماتی اعم از سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با بیش از یک میلیون و 300 هزار نفر جمعیت در جنوب تهران واقع شده است.
/6003/3218
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.