به گفته رئیس پیشین میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل، بسیاری از دولت‌های منطقه اکنون نگران‌اند که در برابر حملات احتمالی ایران، امکان دفاع مؤثر از آن‌ها وجود نداشته باشد و تهران همچنان بتواند از نفوذ خود بر تنگه هرمز استفاده کند. سیترینوویچ تأکید کرد اگر درگیری‌ها با چنین شرایطی پایان یابد، بازدارندگی ایران در برابر کشورهای خلیج فارس نه‌تنها تضعیف نمی‌شود، بلکه حتی تقویت خواهد شد.

به گزارش سرویس بین الملل جماران، دنی سیترینوویچ، رئیس پیشین میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل، در واکنش به اظهارات لیندسی گراهام نوشت بازدارندگی‌ای که ایران در برابر اغلب کشورهای حاشیه خلیج فارس ایجاد کرده، موضوعی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت.

به گفته او، بسیاری از دولت‌های منطقه اکنون نگران‌اند که در برابر حملات احتمالی ایران، امکان دفاع مؤثر از آن‌ها وجود نداشته باشد و تهران همچنان بتواند از نفوذ خود بر تنگه هرمز استفاده کند.

سیترینوویچ تأکید کرد اگر درگیری‌ها با چنین شرایطی پایان یابد، بازدارندگی ایران در برابر کشورهای خلیج فارس نه‌تنها تضعیف نمی‌شود، بلکه حتی تقویت خواهد شد.

او افزود بسیاری از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به این جمع‌بندی رسیده‌اند که تقابل با ایران می‌تواند هزینه‌های سنگین اقتصادی و امنیتی برای آن‌ها به همراه داشته باشد؛ در حالی که تضمینی هم وجود ندارد آمریکا بتواند به‌طور کامل از آن‌ها محافظت کند.

به باور این مقام سابق اطلاعاتی اسرائیل، به همین دلیل احتمال زیادی وجود دارد که بیشتر کشورهای خلیج فارس همچنان نوعی ارتباط و کانال تعامل با حاکمیت جدید ـ قدیم ایران را حفظ کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.