دانشمندان قصد دارند تهیه و استفاده از آلیاژ "ضد کرونا" را در ساخت دستگیره‌های در، دکمه‌های آسانسور و نرده‌ها برای کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا از طریق لمس سطوح در مکان‌های عمومی را به عنوان یک اختراع جدید به ثبت برسانند.

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه هنگ کنگ اولین فولاد ضد زنگ "ضد کرونا " در نوع خود را ساخته اند که می تواند ویروس کرونا را در سطح خود از بین ببرد.

این مطلب در بیانیه منتشر شده توسط این موسسه علمی اعلام شده است.

این نوآوری توسط پروفسور هوانگ مینگسین (Huang Mingxin)، استاد گروه مهندسی مکانیک دانشکده مهندسی دانشگاه هنگ کنگ ، همراه با یک گروه تحقیقاتی از مرکز مطالعات ایمنی و بیماری های عفونی دانشکده پزشکی این دانشگاه ارائه شده است.

دانشمندان ترکیب شیمیایی و ریزساختار فولاد ضد زنگ را اصلاح کرده اند که مقدار مس دارای خواص ضد باکتریایی در آن در افزایش یافته است. به گفته محققان، آلیاژ جدید نه تنها می‌تواند ویروس کرونای SARS-CoV-2را روی سطح خود، بلکه ویروس آنفلوانزای H1N1 و همچنین باکتری روده E.coli را از بین ببرد.

فولاد ضد زنگ معمولی این خواص را ندارد و ویروس کرونا می تواند تا دو روز در روی سطح آن زنده بماند.

به گفته پروفسور هوانگ مینگسین ، نوع جدید فولاد ضد زنگ را می توان بر اساس فناوری های موجود به تولید انبوه رساند. دانشمندان قصد دارند تهیه و استفاده از آلیاژ "ضد کرونا" را در ساخت دستگیره‌های در، دکمه‌های آسانسور و نرده‌ها برای کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا از طریق لمس سطوح در مکان‌های عمومی را به عنوان یک اختراع جدید به ثبت برسانند.

 

تزریق دوز چهارم واکسن 

«آلبرت بورلا» مدیرعامل شرکت داروسازی فایزر روز چهارشنبه گفت که افراد ممکن است زودتر از آنچه تصور می‌شود به تزریق دوز چهارم واکسن کرونا احتیاج پیدا کنند.

وی در گفتگو با شبکه تلویزیونی «سی ان بی سی» اظهار داشت که داده‌های اولیه از بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که پادتن‌های ایجادشده به دنبال تزریق واکسن «فایزر-بیون‌تک» ممکن است در برابر سویه جدید اومیکرون موثر نباشد.

شرکت‌های داروسازی «فایزر» و «بیون‌تک» اعلام کرده‌اند که سه دوز از واکسن تولیدشده از سوی آنها می‌تواند به طرز قابل توجهی در برابر سویه اومیکرون مصونیت ایجاد کند. با این حال این دو شرکت در نظر دارند تا واکسن به روزشده‌ای برای مقابله با سویه اومیکرون را در صورت لزوم تا ماه مارس (اسفند/فروردین) تولید کنند.

آلبرت بورلا گفت: «وقتی داده‌های واقعی را در دست باشیم می‌توانیم تعیین کنیم که دوز سوم سویه اومیکرون را پوشش می‌دهد یا خیر و این مصنویت برای چه مدت خواهد بود. نکته دوم این است که من فکر می‌کنم ما به دوز چهارم نیاز خواهیم داشت.»

وی افزود: «با سویه اومیکرون باید صبر کنیم و ببینیم چه می‌شود زیرا اطلاعاتی خیلی کمی داریم. ممکن است زودتر از آنچه تصور می‌شود به دوز چهارم نیاز داشته باشیم.»

به گفته مدیرعامل شرکت فایزر تزریق دوز سوم ترجیحا باید سریعتر صورت گیرد زیرا همزمان با فصل زمستان افراد زمان بیشتری را در محیط‌های بسته به سر می‌برند. او گفت که بر این باور است که دوز سوم «مصونیت خیلی خوبی» ایجاد می‌کند.

وی پیش‌بینی کرد که گونه‌های جدید ویروس کرونا به تدریج در آینده ظهور خواهند کرد و شرکت فایزر نیاز احتمالی به تولید واکسن‌های جدید برای این سویه‌ها را زیر نظر دارد.


 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.