یکی از مسئولان بلندپایه جمهوریخواه و هوادار ترامپ ادعای ترامپ مبنی بر تقلب در انتخابات ریاست جمهوری را رد کرد.

 

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، «براد رافن اسپرگر» معاون فرماندار ایالت «جورجیا»ی  آمریکا تأکید کرد که هیچ مدرکی برای وقوع تقلب هدفمند و گسترده در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وجود ندارد.

رافن اسپرگر که خود جمهوریخواه محافظه کار و هوادار «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکاست در گفت و گو با شبکه تلویزیونی«ای بی سی نیوز» تصریح کرد که مسئولان ایالت جورجیا هیچ مدرکی پیدا نکرده اند که نشان دهد تلقب هدفمندی صورت گرفته است و بر اساس این مدرک نتایج انتخابات را ابطال کنند.

وی چهارشنبه هفته گذشته نیز گفته بود که مسئولان ایالت جورجیا پس از بازشماری آرای انتخابات ریاست جمهوری تغییرات زیادی در آرا ندیدند.

وی اشاره کرد که ترامپ« گمراه شده است» و اطلاعات غلطی به وی درباره عملیات تقلب در ایالت جورجیا داده شده است.

این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به فرماندار جورجیا فشار آورده است تا نتایج انتخابات ریاست جمهوری 3 نوامبر در این ایالت به سود او تغییر کند.

او هم در تماسی تلفنی و هم در چند پیام توئیتری به «برایان کمپ» فرماندار ایالت، او را ترغیب کرد که با برپایی یک جلسه ویژه مجلس ایالتی به تغییر آرای انتخاباتی به سود او کمک کند. 

رئیس جمهور آمریکا در توئیتی نوشت:«اگر فرماندار برایان کِمپ یا وزیر امور داخلی ایالت اجازه تصدیق امضاها را بدهند من به راحتی و به سرعت در جورجیا برنده خواهم شد... سوال این است که چرا این دو مقام «جمهوری خواه» همراهی نمی کنند؟.»

 کمپ در توئیتی در واکنش نوشت که او «سه بار به طور علنی خواستار بررسی امضاها» شده است. ترامپ بعد از آن از  کمپ خواست حداقل خواستار برگزاری یک جلسه ویژه مجلس ایالتی شود: «این کاری است که راحت و فورا می توانی انجام بدهی.»

یک منبع آگاه گفت کمپ - که اختیار چنین کاری را ندارد - این درخواست را رد کرده است.

اینها ساعاتی پس از آن بود که ترامپ به همراه همسرش در یک تجمع انتخاباتی در ایالت جورجیا برای حمایت از کاندیداهای جمهوری خواه سنا شرکت کرد. رای گیری برای دو کرسی این ایالت در سنا به دور دوم کشیده شده است. اگر دموکرات ها در دور دوم این رای گیری برنده شوند کنترل سنا را از دست جمهوری خواهان خارج خواهند کرد.

دونالد ترامپ  در گردهمایی تبلیغات انتخاباتی فرماندار جورجیا حضور یافت و برای هواداران خود سخنرانی پرشوری ایراد کرد. او در حقیقت برای حمایت از دو کاندیدای جمهوری خواه مجلس سنا در محل سخنرانی حاضر شده بود اما نطق خود را به تکرار ادعای «پیروزی» در انتخابات اختصاص داد.

برایان کمپ فرماندار کنونی جورجیا کاندیدای حزب جمهوری خواه در انتخابات سنا است.

ترامپ برای چندمین بار بر «تقلب در انتخابات ریاست جمهوری» پافشاری کرد و به هواداران خود گفت که همچنان به تلاش برای به پیروزی رساندن او ادامه دهند.

او به آنها اطمینان داد که سرانجام بار دیگر رئیس جمهور آمریکا خواهد شد.

او همچنین تأکید کرد که حزب دموکرات «آرای انتخابات را ربوده و نتیجه را دستکاری کرده» است.

ترامپ درخواست کرد که آرای انتخاباتی در ایالت جورجیا به طور کامل بازشماری شود.

ترامپ در والدوستای ایالت جورجیا تاکید کرد که از «حق پیروزی» خود دست برنخواهد داشت و به اقدامات قضایی بیشتری، تا بالاترین ارگان‌ های دادگستری، دست خواهد زد.

دونالد ترامپ همچنین با اشاره به نتایج اعلام شده که طبق آن رقیب دموکراتش پیروز انتخابات است، مدعی شد: «خوشحال‌ ترین افراد در حال حاضر در جهان رهبران چین هستند. بعد از آنها رهبران ایران خوشحال ‌ترین اند.» وی سپس ادامه داد که در چهار سال آینده طوری عمل می‌ کند [در مقابل ایران و چین] که تا کنون کسی اینگونه رفتار نکرده است.

وی سپس تاکید کرد که چینی‌ ها می‌ گویند اگر سیاست «اول آمریکا» را کنار بگذارید با شما توافق خواهیم کرد. ترامپ سپس مدعی شد که دموکرات‌ ها این موضوع را قبول کرده ‌اند.

ترامپ با اشاره به اینکه جو بایدن، «جان کری» را نماینده خود در امور آب و هوا کرده است، مدعی شد که نخستین کار او این است که به توافق پاریس برگردد و هزینه بر کشور تحمیل کنید و بعد از آن میلیاردها دلار به ایران می‌دهد در حالیکه اگر من پیروز انتخابات شوم ایران در همان ساعت اول در دفتر من است تا توافق امضا کنیم. وی با این حال بلافاصله افزود: «البته هنوز هم این امکان وجود دارد»

ترامپ گفت: «اگر شکست می‌ خوردم یک بازنده بسیار مهربان می ‌بودم و به فلوریدا می ‌رفتم اما شما نمی ‌توانید هرگز چیزی را آنها دزدیده‌ اند قبول کنید.»

وی درباره کاندیداتوری در انتخابات 2024 گفت: «می‌ خواهیم کاخ سفید را دوباره به دست آوریم. نمی‌ خواهیم تا سال 2024 صبر کنیم. من می ‌خواهم سه هفته دیگر برگردم.»

جورجیا از ایالت های کلیدی در این انتخابات بود و پیروزی بایدن در آنجا با اختلاف حدودا 13 هزار رای به دست آمد. این اولین بار از سال 1992 است که یک دموکرات در این ایالت برنده می شود.

وکلای ترامپ هم اعلام کردند که شکایتی تازه به نهادهای قضایی ارائه داده ‌اند.

تاکنون شکایت ‌های زیادی از سوی وکلای ترامپ در ایالت‌ های «میشیگان، پنسیلوانیا، جورجیا و نوادا» اقامه شده، اما با موفقیت روبرو نبوده و تغییر محسوسی در نتایج انتخابات ایجاد نکرده‌ اند.

در این ایالت جو بایدن بیش از 12 هزار رای بیشتر از ترامپ کسب کرده است. این نتیجه پیش از این در یک بازشماری مجدد تأیید شده است و اکنون بار دیگر بازشماری صورت می‌ گیرد.

پیشتر «گابریل استرلینگ» از مقام های انتخاباتی ایالت از حزب جمهوری خواه، رئیس جمهور آمریکا را ترغیب کرده بود از ادعاهای تقلب عقب نشینی کند چون باعث تحریک خشونت می شود.

از سوی دیگر، ادعاهای بدون مدرک و سند ترامپ مبنی بر تقلب باعث شده است که بسیاری از سناتورهای جمهویخواه کنگره نیز همچنان در پیروزی « جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تردید داشته باشند. اگر چه این تردید به نظر می رسد آخرین تلاش آنها برای باقی ماندن ترامپ در قدرت است.

نتایج نظرسنجی روزنامه واشنگتن پست نشان می‌دهد که تنها ۲۷ عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا معتقدند که «جو بایدن» در انتخابات سوم نوامبر گذشته پیروز شده است.

یک تیم ۲۵ نفره از خبرنگاران این روزنامه از طریق ارسال ایمیل و برقراری تماس تلفنی با ۲۴۹ عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان و سنای ایالات متحده، نظر آنها را در مورد فرد پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جویا شده‌اند.

نتایج این نظرخواهی نشان می‌دهد که با وجود شواهد قطعی مبنی بر پیروزی جو بایدن، نزدیک به ۸۸ درصد از جمهوریخواهان عضو کنگره هنوز از تایید برنده انتخابات ریاست جمهوری امتناع می‌کنند.

مطابق اعلام روزنامه واشنگتن پست، نتایج این بررسی نشان دهنده هراسی است که اکثر جمهوریخواهان از پذیرش برکناری آقای ترامپ به عنوان سومین رئیس جمهوری که در ۸۰ سال گذشته از پیروزی مجدد در انتخابات ناکام مانده، دارند و تلاش می‌کنند تا از حملات او که همچنان برای بقای در قدرت می‌جنگد، در امان بمانند.

چنان که  ترامپ در واکنش به نتایج نظرسنجی واشنگتن پست با انتشار توییتی نوشت:«در حالی که ما تازه در آغاز راه مبارزه خود هستیم، تعداد بسیار زیاد(موافقان با پیروزی جو بایدن) جای تعجب دارد.» او همچنین خواستار افشای فهرست نمایندگان هم حزبی خود شد که جو بایدن را پیروز انتخابات دانسته‌اند.

البته نتایج نظرخواهی واشنگتن پست حاکیست که فقط هشت قانون‌گذار جمهوریخواه، معادل ۳ درصد آنها از استراتژی فعلی ترامپ در ادعای پیروزی و بروز تقلب انتخاباتی حمایت می‌کنند و از مقام‌های ایالتی خواسته‌اند که ترامپ را به عنوان پیروز انتخابات اعلام کنند.

در حالی که میچ مک کانل، رهبر اکثریت جمهوریخواه حاکم بر سنای آمریکا از جمله افرادی بوده که از پاسخگویی صریح به سوال‌های واشنگتن پست امتناع کرده، در سال ۲۰۱۶ و همزمان با مسجل شدن شکست هیلاری کلینتون از رقیب جمهوری‌خواه خود، چارلز شومر، رهبر اقلیت سنا با صدور بیانیه‌ای پیروزی آقای ترامپ را تبریک گفت.

در همین حال، کوین مک‌کارتی، رهبر اقلیت جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا نیز روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که تا زمانی که رئیس جمهوری آمریکا سوگند یاد نکرده، نمی‌تواند در مورد چشم‌انداز اقدام‌های اقلیت تحت رهبری خود برای مقابله با فرمان‌هاب اجرایی آقای بایدن اظهارنظر کند.

این در شرایطی است که «ویلیام بار» وزیر دادگستری ایالات متحده آمریکا و از سرسخت‌ترین متحدان آقای ترامپ روز سه شنبه هفته گذشته اعلام کرده بود که وزارت دادگستری هیچ مدرکی مبنی بر تقلب گسترده در انتخابات که بتواند نتیجه آن را تغییر دهد، پیدا نکرده است.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.