کلاهبرداران در اینترنت با وعده‌ های پوشالی برای مبارزه با کرونا از داروهای تقلبی گرفته تا مکمل‌ های غذایی و ماسک‌ های غیراستاندارد و دستگاه‌ های گوناگون عرضه می‌ کنند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، خبرگزاری آلمان گزارش داد کرونا در سراسر کره خاکی ترس و ناامنی ایجاد کرده است. مردم به‌ درستی از یک دشمن خطرناک و ناپیدا بیمناک هستند و این وضعیت زمینه‌ ساز تجارت کلان با داروها و مواد تقلبی و اکثرا بی‌ خاصیت شده است.

شبکه یک تلویزیون آلمان به طور معمول در برنامه «گزارش ماینز» به موضوعات مهم ملی می‌ پردازد اما در گزارشی که قرار است امشب پخش شود موضوعی را زیر ذره‌ بین گذاشته است که برای شهروندان تمامی کشورهایی که با بحران کرونا درگیرند، اهمیت دارد: فروش غیرقانونی مواد خوراکی و دارویی برای مبارزه با کرونا.

کلاهبرداران در اینترنت با وعده‌ های پوشالی برای مبارزه با ویروس کرونا یا معالجه کووید19 (بیماری ناشی از کرونا)، از داروهای تقلبی گرفته تا مکمل‌ های غذایی و ماسک‌ های غیراستاندارد و دستگاه‌ های گوناگون عرضه می‌ کنند. 

در حالی که کارشناسان همواره تاکید می‌ کنند که هنوز هیچ واکسن یا دارویی برای جلوگیری یا معالجه این بیماری پیدا نشده، فروشندگان تضمین می‌ دهند که از پژوهشگران پیشی گرفته‌ اند و راه علاج بیماری یا جلوگیری از آن را یافته‌ اند! 

یکی از نمونه‌ های «دارو»یی که برای معالجه کووید19 معرفی می‌ شود و کارشناسان آن را خطرناک می‌ دانند، «دی اکسید کلر» است؛ ماده‌ ای که به درد گندزدایی می‌ خورد و با نام‌ های گوناگون از جمله «سی دی ال» (CDL) یا «ام ام اس» (MMS) به عنوان «داروی معجزه‌ گر» عرضه می‌ شود. 

برخی این ماده را برای «معالجه» ایدز و سرطان هم عرضه می‌‌ کنند. 

مکمل‌ های غذایی

بر اساس تحقیقاتی که تاکنون انجام شده، بیش از هر چیز مکمل‌ های غذایی عرضه‌ شده در اینترنت، مانند ویتامین‌ ها یا املاح معدنی خریدار دارند. 

بسیاری بر این باورند که از این طریق بدن خود را در برابر کرونا مقاوم می‌ کنند و حتی اگر چنین نباشد، ماده مصرفی برای بدنشان زیان‌ آور نیست. 

اما کارشناسان ضمن تاکید بر اینکه ویتامین‌ ها و املاح معدنی دارو نیستند هشدار می‌‌ دهند که مصرف بییش از حد آنها می‌ تواند در بسیاری موارد زیان‌ آور باشد. 

تقریبا تمامی پزشکان و پژوهشگران توصیه می‌ کنند که با مصرف مواد خوراکی شناخته‌ شده به اندازه کافی، به‌ ویژه سبزیجات و میوه‌ جات، ویتامین‌ ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن تامین می‌‌ شود. 

تشخیص اینکه یک فرد به هر دلیلی نیاز به مکمل‌ غذایی دارد یا نه، به عهده پزشکان است. 

به همین دلیل برخی کارشناسان از دولت انتظار دارند، از طریق قانونی پلاتفرم‌ های فروش اینترنتی ماننند آمازون، ای‌ بی و فیس‌ بوک را موظف کند کالاهای کلاهبردارانی را که از آب گل‌ آلود کرونا ماهی می‌ گیرند، عرضه نکنند. 

 

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.