به گزارش ایرنا، رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر در این آیین گفت: راه‌اندازی بانک خون بند ناف رویان یکی از رویکردهای مهم جهاد دانشگاهی است که با پیگیری های این نهاد و دانشگاه علوم پزشکی در بوشهر محقق شد.
علی احمدی ‌زاده افزود: در این بانک نمونه‌های خونی بند ناف جمع‌آوری و ذخیره‌سازی می‌شود و از آن برای پیوند بیماران تالاسمی، سرطان خون، کم خونی مادرزادی و نقص سامانه ایمنی بدن استفاده شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با بیان اینکه امکانات لازم برای ذخیره‌سازی خون بند ناف نوزادان در این بانک فراهم شده است ادامه داد: بهترین زمان برای ذخیره سازی خون بند ناف هنگام زایمان است که می‌تواند برای درمان بیماری‌های مختلف تاثیرگذار باشد.
وی گفت: پیش از این سالانه بیش از 150 نمونه از استان بوشهر برای ذخیره سازی به بانک خون سلول‌های بنیادی بند ناف استان فارس ارسال می‌شد.
احمدی زاده بیان کرد:خانواده‌ها در صورت تمایل می‌توانند خون بند ناف نوزاد خود را اهدا کنند تا در این بانک ذخیره و برای درمان بیماران مورد مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: پس از جمع‌آوری خون بند ناف، کیسه خون درون بسته ویژه قرار می‌گیرد و به بانک خون بند ناف مرکز کشور منتقل می‌شود.
مرکز سلول های بنیادی بانک خون بند ناف رویان استان بوشهر 80 متر مربع زیربنا دارد و با پنج میلیارد ریال اعتبار راه اندازی شده است.
7212/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.