شاپور رجایی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این 12 سد می توانند حجمی معادل 200 میلیون متر مکعب آب را ذخیره و ساماندهی کنند.
وی اظهار کرد: این سدها علاوه بر چهار سد دالکی، دشت پلنگ، باغان و خائیز است که عملیات ساخت آنها در دست اجراست.
رجایی بیان کرد: با آغاز فاز مطالعاتی این 12 سد، در مجموع 17 سد کوچک و بزرگ دراستان بوشهر در دست بهره برداری، ساخت و مطالعه است که این سدها وظیفه مدیریت و ساماندهی حجمی معادل یک میلیارد و 365 میلیون متر مکعب از سیلاب های فصلی استان بوشهر را به عهده خواهند داشت.
وی بیان کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده از مجموع روان آبهای ورودی و داخلی استان بوشهر، حجمی معادل یک میلیارد و 365 میلیون متر مکعب آب باید ذخیره و استفاده شود و مابقی آن به استناد قوانین و مقررات بالادستی، موظفیم به دریا و رودخانه های پایین دست برگردانده و برای حقابه های محیط زیستی تالاب ها استفاده کنیم.
وی ادامه داد: هزینه احداث چهار سد دالکی، دشت پلنگ، باغان و خائیز به قیمت کنونی، نزدیک به هشت هزار و 500 میلیارد ریال است.
مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر گفت: هدف از ساخت این سدها، کنترل روان آبهای مخرب فصلی و کاهش خسارت سیلاب های خروشان و سهمگین پاییزو زمستان و بهره برداری بموقع از این جریانها برای جبران کمبود آب آشامیدنی، صنعت و کشاورزی است.
رجایی با اشاره به نگاه جدی دولت تدبیر و امید در بخش آب، افزود: امیدواریم با تامین اعتبار بموقع در بازه زمانی چهار سال، مراحل اجرایی این سدها پایان و بهره برداری از آنها آغاز شود.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.