جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۲۲ میلیارد و۴۵۶میلیون ریال کالای قاچاق در آبهای بندر دیلم بوشهر کشف شد

کد خبر: ۶۲۵۵۵۳
22 میلیارد و456میلیون ریال کالای قاچاق در آبهای بندر دیلم  بوشهر کشف شد
به گزارش ایرنا، روابط عمومی فرماندهی دریابانی استان بوشهر روز شنبه به نقل از سردار قلندر لشکری اعلام کرد: در راستای اجرای طرح استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برابر گزارش پایگاه دریابانی گناوه ماموران و نیروهای اطلاعاتی آن فرماندهی در پی کسب اخبار و اطلاعاتی مبنی بر فعالیت یک فروند شناور باری در امر قاچاق کالا به صورت غیر مجاز و به دور از چشم ماموران، این مهم در دستور کار دریابان قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در بازرسی انجام شده از شناور یادشده مقدار قابل توجهی کالای قاچاق خارج از مانفیست شامل مقدار 36هزار کیلوگرم برنج، 800 کیلوگرم چای، یکهزار و 114عدد اسباب بازی چینی، 2 هزار و 20عدد تخته پتو، 30 دستگاه یخچال فریزر، 45دستگاه ماشین لباسشویی، 112دستگاه کولرگازی، 2هزار و 700 کیلوگرم بادام هندی، 12هزار حلقه سی دی و دی وی دی خام، 600 جفت کفش، 600 جفت دمپایی، تعداد 50 عدد لوستر کشف و تحول گمرک دیلم شد.
فرمانده دریابانی استان بوشهر یادآورشد: با کشف این محموله چهار نفر قاچاقچی کالا نیز دستگیر و تحویل مقام قضایی شدند.
لشکری با تاکید بر تداوم اقدام های عملیاتی دریابانان این استان در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب گفت: در راستای حمایت از تولیدات داخلی به طور جدی با هرگونه قاچاق برخورد می شود.
6047/ 6045**خبرنگار: موناعیدان*انتشاردهنده: اکبراقبال مجرد
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما