به گزارش ایرنا، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی عصر یکشنبه دراین آئین گفت: ادبیات بومی گنجینه ای است که به کمک آن می توان به لایه های پنهان تاریخ پی برد و تاریخ کشور را شناخت.
حمید زارعی افزود: زنده نگه داشتن فرهنگ بومی در جامعه امروزی دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای است و به معنی زنده نگه داشتن هویت و تشخص آن منطقه است.
وی ادامه داد: زبان شاید اصلی ترین و مهم ترین بخش فرهنگ و به تبع آن فرهنگ بومی باشد و یکی از عوامل و عناصر مهم در حفظ و گسترش زبان و گویش های محلی، شعر است.
زارعی اضافه کرد: در کشور ما بیش از هر چیز بار زبان را شعر بر دوش کشیده و شعر هر منطقه ای زبان آن منطقه را حفظ می کند و گسترش می دهد.
وی تصریح کرد: شاعران بومی سرا که در اشعارشان به بیان آیین های دینی، ملی و مسائل قومی و محلی پرداخته و جغرافیا و تاریخ خود را به تصویر می کشند و با زبان احساس مضامین شاعرانه، عاشقانه و اجتماعی محیط خود را به مخاطبان انتقال می دهند شایسته تحسین و تقدیر بسیارند.
در این برنامه جمعی از شاعران استان بوشهر شامل محمد غلامی از دشتستان، مجید عابدی از دیر، حسین نوری فیروزی و اصغر قربانی از بوشهر و غلامرضا ابراهیمی، سید اسماعیل بهزادی، احمد منصوری، محمد تابناک و خلیل آزمون از دشتی تازه ترین اشعار محلی خود را قرائت کردند.
شهرستان دشتی با 86 هزار نفر جمعیت در 80 کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.
7206/6045
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.