بیش از 20 تن از ماموران سابق سازمان های اطلاعاتی مختلف آمریکا با ارسال نامه ای به باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا از او خواستند که اگر مدرک محکمی از مداخله روسیه در جریان انتخابات آمریکا دارد، اعلام کند.

به گزارش جماران ،خبرگزاری روسی اسپوتنیک ، این ماموران سابق سازمان های 'ان اس ای' ، گسی آی ای' ، 'اف بی آی' ، 'دی ای آی' و 'شورای ملی اطلاعاتی' (NIC) از اوباما خواستند مدارک محکمی از اینکه سایت افشاگر ویلی لیکس ایمیل های مربوط به کمیته ملی دموکرات ها را از روسیه دریافت کرده است ، در صورت وجود چنین مدارکی ، رو کند. 

در این نامه آمده است: در صورتی که چنین مدرکی وجود ندارد باید به مردم آمریکا گفته شود که سر و صداهای هفته های اخیر هیچ پایه و اساسی نداشته است. 
نویسندگان این نامه همچنین از قضاوت های زودهنگام و بدون پایه و اساس قبل از اثبات ادعاها انتقاد کردند. 
در ادامه این نامه آمده است: (در صورتی که مدارکی ارائه نشود) ما همانند سایر آمریکایی های شکاک با این ظن و گمان ها باقی می مانیم که تمام اتهام های مطرح شده، بخشی از تلاشی گسترده تر برای بی اعتبار کردن روس ها و افرادی مانند ترامپ است که می خواهند برخورد سازنده ای با روسیه داشته باشند. 
نویسندگان نامه خاطرنشان کردند: هر چند تردید اوباما برای افشای اطلاعاتی که ممکن است منابع اطلاعاتی را افشا کند، قابل درک است اما افشای چنین اطلاعاتی بی سابقه نیست. 
به گزارش جماران ، در هفته های گذشته و بخصوص پس از انتشار گزارشی در یک سایت آمریکایی مبنی بر اینکه روسیه اطلاعات رسواکننده ای علیه ترامپ در اختیار دارد، روابط ترامپ با جامعه اطلاعاتی آمریکا تیره تر شده و حتی بطور تلویحی 'جان برنان' رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را به نشر اطلاعات غلط علیه خودش متهم کرده است.
برنان رئیس سازمان سیا یکشنبه گذشته در گفت وگو با شبکه فاکس نیوز با بیان اینکه 'دونالد ترامپ حجم تهدید روسیه برای آمریکا را بطور کامل درک نمی کند'، افزود: گفته ها و توئیت های رئیس جمهوری (ترامپ) به سود امنیت ملی آمریکا نیست.
هفته گذشته نیز در پی بالا گرفتن نزاع لفظی بین ترامپ با جامعه اطلاعاتی این کشور ، جیمز کلاپر مدیر اطلاعات ملی آمریکا با ترامپ تماس گرفت و به او اطمینان داد که سازمان های اطلاعاتی در نشر مطالب علیه او نقشی نداشته اند.
کلاپر گفت: در گفت وگو با ترامپ تاکید کردم که این سند اطلاعاتی محصول جامعه اطلاعاتی آمریکا نیست و اعتقاد ندارم که نشر آن از درون جامعه اطلاعاتی انجام شده باشد.
این سند 35 صفحه ای که روز سه شنبه گذشته سایت 'بازفید' (BuzzFeed) آن را منتشر کرده بود، شامل ادعاهایی است مبنی بر اینکه دولت روسیه به مدت پنج سال مشغول پرورش دادن و حمایت از ترامپ بوده است .
در همین ارتباط ، 'فرانسیس فوکویاما' استاد معروف علوم سیاسی، بتازگی با انتشار پیامی در توئیتر ترامپ را 'مامور اعمال نفوذ روسیه' قلمداد کرد. حجم انتقادها و مطالب منتشر شده علیه ترامپ و مواضع او در قبال روسیه در رسانه های آمریکا به حدی است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه نیز سرانجام مجبور به واکنش شد.
پوتین روز سه شنبه گفت: مخالفان دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا از ادامه مبارزه با وی چند هدف را دنبال می کنند که نامشروع و غیرقانونی جلوه دادن وی از مهم ترین این اهداف است.
پوتین روز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با ایگور دادون رئیس جمهوری مولداوی در کاخ کرملین گفت: در ایالات متحده به رغم پایان یافتن انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی دونالد ترامپ درآن، شاهد مبارزات سیاسی داخلی شدید در این کشور هستیم.
دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه به نقل از پوتین نوشت: هدف اصلی مبارزات علیه ترامپ ضربه زدن به مشروعیت رئیس جمهوری منتخب آمریکاست. در این رابطه خاطر نشان می کنم افرادی که در این مبارزات و اعتراضات شرکت می کنند، خواسته یا ناخواسته به منافع آمریکا ضربه سختی وارد می کنند.
رئیس جمهوری روسیه گفت: چنین به نظر می رسد که این افراد در کی یف (اعتراضات خیابانی در دوره انقلاب رنگی در سال 2014 در پایتخت اوکراین) تمرین کرده اند و می خواهند در واشنگتن هم انقلاب برپا کرده تا ترامپ بر سر قدرت نیاید.

منبع:ایرنا

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.