یک فروند پهپاد انتحاری لوکاس آمریکایی با پدافند یکپارچه توسط رزمندگان سپاه صاحب‌الامر(عج) در شهرستان بوئین‌زهرا منهدم شد.

 

روابط عمومی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین از انهدام یک فروند پهپاد انتحاری لوکاس آمریکایی با پدافند یکپارچه توسط رزمندگان سپاه صاحب‌الامر(عج) در شهرستان بوئین‌زهرا خبرداد.

به گزارش جماران، در ادامه این اطلاعیه روابط عمومی سپاه صاحب‌الامر(عج)، آمده است: پهپاد لوکاس مهندسی معکوس پهپاد شاهد ایرانی است که توسط آمریکا کپی‌برداری شده است.

روابط عمومی سپاه استان قزوین اعلام می‌دارد فرزندان شما در سپاه پاسداران دفاع از حریم ملت ایران را با قدرت و به پشتوانه شما مردم غیور ادامه می‌دهد و چشمان تیزبین نیروهای مسلح در زمین، دریا و هوا  دشمنان را رصد و برای تنبیه متجاوزان لحظه‌ای درنگ نخواهد کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.