سید محمد خاتمی: حقوق زنان و امکانات زنان،‌ چیزی نیست که ما مردان منت بر آنها بگذاریم و به آنها بدهیم. در درجهٔ اول این حقوق و این جایگاه باید شناخته شود، اگر شناخته شد،‌ انگیزه برای به‌دست آوردنش هم خواهد بود.‌

سید محمد خاتمی: حقوق زنان و امکانات زنان،‌ چیزی نیست که ما مردان منت بر آنها بگذاریم و به آنها بدهیم

 در درجهٔ اول این حقوق و این جایگاه باید شناخته شود، اگر شناخته شد،‌ انگیزه برای به‌دست آوردنش هم خواهد بود.‌

  کسانی که حق برای آنهاست،‌ موقعیت برای آنهاست،‌ انگیزه هم دارند،‌ خودِ آنها می‌توانند بالاخره آن را به‌دست آورند؛‌ تا اینکه منتظر باشند از طرف دیگران چیزی که برای آنهاست به آنها هدیه شود.

 بالا رفتن سطح دانش،‌ آگاهی و بینش زنان ما مهم‌ترین عامل برای این است که زنان جامعهٔ ما بتوانند موقعیت خودشان را به‌دست بیاورند و نیز عامل فراهم آوردن زمینه‌ای برای رشد اجتماعی در همهٔ صنوف و بخش‌هایی که زنان ما در جامعه حضور دارند.

سخنرانی در گردهمایی مشارکت و برنامه‌ریزی زنان _ ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۳۷۷ - بازنشر به مناسبت "ولادت باسعادت حضرت فاطمه(س) ‌"و"‌روز زن"

حجم ویدیو: 8.31M | مدت زمان ویدیو: 00:01:04
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.