محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس گفت: در شرایطی که سالانه ۹ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودرو هزینه می‌شود، کاهش ارز واردات خودرو دلار قابل‌قبول نبود.

به گزارش جماران؛ محمدباقر قالیباف گفت: با مصوبۀ سران قوا ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش پیدا کرد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در جریان بازدید از خانه ملت گفت: در جلسه سران قوا بحثی را مطرح کردم که براساس آن مجددا دولت ارز واردات خودرو را به ۳ میلیارد دلار افزایش داد.

وی ادامه داد: در شرایطی که سالانه ۹ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودرو هزینه می‌شود، کاهش ارز واردات خودرو دلار قابل‌قبول نبود.

رییس مجلس بیان کرد: وقتی قیمت ارز قطعات وارداتی خودرو به ریال در داخل کشور ۶۵ هرار تومان است، آنجا ۹۵ هزار تومان است و این یعنی سود ۳۰ هزار تومانی.

 

پرتره قالیباف (2)

 

قالیباف گفت: در این شرایط تبلیغات گسترده می‌کنند و خدمات پس از فروش هم نمی دهند؛ پس چرا مردم نباید بتوانند ماشین خارجی دست دوم با عمر حداکثر ۵ ساله بخرند و در واقع به قیمت یک پراید، تویوتا سوار شوند؟

وی در پایان با طرح پرسشی گفت: ۹ میلیارد ارز برای واردات قطعات خودرو داریم اما ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات خودرو نداریم؟

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.