خبرگزاری رویترز نوشت که احتمالاً در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای علیه برنامه هسته‌ای ایران تصویب نخواهد شد؛ چراکه دولت آمریکا در حال حاضر درگیر جنگ غزه بوده و در سال میلادی آینده نیز انتخابات ریاست جمهوری را در پیش دارد.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایسنا، یک خبرگزاری آمریکایی گزارش داد که با وجود تهدیدهای غرب مبنی بر صدور قطعنامه جدید علیه برنامه هسته‌ای ایران، آمریکا در نشست آتی شورای حکام چنین قطعنامه‌ای تصویب نخواهد کرد.

خبرگزاری رویترز نوشت که احتمالاً در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای علیه برنامه هسته‌ای ایران تصویب نخواهد شد؛ چراکه دولت آمریکا در حال حاضر درگیر جنگ غزه بوده و در سال میلادی آینده نیز انتخابات ریاست جمهوری را در پیش دارد.

مقامات آمریکایی به رویترز گفتند که احتمال تصویب قطعنامه در نشست آتی شورای حکام پایین است؛ زیرا آمریکا قصد دارد از تنش‌های دیپلماتیک و هسته‌ای با تهران اجتناب کند.

به ادعای یکی از دو گزارش محرمانه سازمان انرژی اتمی که به رویت رویترز رسیده ایران حالا برای ساخت سه بمب هسته‌ای، اورانیوم ۶۰ دارد.

گرچه به گزارش رویترز، قدرت‌های غربی در ماه سپتامبر ایران را تهدید به تصویب یک قطعنامه الزام‌آور کرده بودند، اما مقامات ارشد غرب اذعان دارند که در حال حاضر این امر ناممکن است.

در این گزارش به نقل از چهار مقام آمریکایی آمده‌است: در وضعیت کنونی احتمالاً یک بیانیه قاطع اما غیرالزام‌آور تصویب خواهد شد که ایران را به تصویب اقدامات جدی‌تر در نشست سال آینده شورای حکام تهدید می‌کند.

همچنین یک مقام ارشد اروپایی به رویترز گفت: در حال حاضر نمی‌توانیم علیه ایران قطعنامه‌ای تصویب کنیم؛ زیرا این کار ممکن است آنها را به غنی‌سازی ۹۰ درصدی (اورانیوم لازم برای ساخت سلاح هسته‌ای) وادار کند.

علاوه بر این، دو دیپلمات دیگر غربی گفتند که تنها اقدام ممکن در ماه‌های آتی، حمایت از تلاش‌های سازمان بین‌المللی انرژی اتمی برای تقویت نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران خواهد بود.

یکی از این دیپلمات‌ها به رویترز گفت: هنوز معلوم نیست که آیا ایران به کشوری هسته‌ای بدل می‌شود یا خیر؛ اما این کشور فعلاً به غنی‌سازی ادامه خواهد داد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.