سرتیپ افشار فرمانده پیشین نیروی مقاومت بسیج با برگزاری نشست خبری برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام داوطلبی کرد.

به گزاش جماران؛ فرمانده پیشین نیروی مقاومت بسیج با برگزاری نشست خبری برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام داوطلبی کرد.

سرتیپ علی‌رضا افشار روز یکشنبه با برگزاری نشست خبری با اعلام داوطلبی خود برای انتخابات ۲۸ خرداد ریاست‌جمهوری، گفت: مهمترین پشتوانه انقلاب سرمایه‌های مردمی است و دشمن برای بی‌اعتمادی آنها نسبت به نظام تلاش زیادی می‌کند دشمن با جنگ نتوانست به این نظام ضربه بزند و از طریق جنگ نرم وارد میدان شده که به ساختار نظام آسیب وارد کند.

افشار تصریح کرد: این سرمایه اجتماعی باید حفظ شود و صرف منافع حزبی و گروهی نباید به منافع ملی آسیب بزند و این برای جامعه مهم است و راهکار این است که مسوولان کشور به این موضوع توجه کنند.

وی با تبیین منشور اخلاقی انتخابات گفت: تضمین رعایت این منشور نیاز به فرهنگ‌سازی و گفتمان دارد و کسانی که در انتخابات تخلف می‌کنند به عنوان چهره‌های بداخلاق معرفی شوند تا مانع حرکت‌های ناپسند در فرهنگ انتخابات شوند.

رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه دفاع ملی خاطرنشان کرد: اخلاق انتخاباتی در کلانشهرها و شهرهای کوچک متفاوت است در برخی نقاط کشور مساله قومیت نتایج انتخابات رو به گونه دیگر رقم می‌زند.

افشار با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در مورد اخلاق انتخاباتی تصریح کرد: رهبر انقلاب تاکید فراوانی بر اخلاق انتخاباتی و حفظ ارزش‌های اسلامی در روند برگزاری انتخابات دارند.

وی گفت: حفظ کرامت اسلامی در انتخابات مهم است رای رهبر انقلاب با یک فرد عادی مساوی است و این در جامعه اسلامی ارزشمند است.

رییس کمیته تدوین و ترویج منشور اخلاقی انتخابات خاطرنشان کرد: امانتداری و صیانت از آرای مردم مهم است و این یکی از محورهای مورد تاکید در اخلاق انتخاباتی است.

افشار تاکید کرد: وفاق جمعی و توجه به رای اکثریت مبنای انتخابات است و هر شخصی پیروز انتخابات شد نباید تخریب شود ولو اینکه با سلیقه ما متفاوت باشد و شرح صدر را همه افراد در انتخابات رعایت کنند.

وی تصریح کرد: وفاق اجتماعی برای جلب مردم است و اعتماد مردم به نظام مهم است و نباید مخدوش شود و این حق ملت است نباید پایمال شود.

افشار افزود: مشارکت حداکثری با فضای مثبت در جامعه اتفاق می‌افتد و مشکلات معیشتی باید مورد توجه مسوولان کشور قرار گیرد و فضای امیدآفرینی تقویت شود.

وی با اشاره به تنوع فرهنگی و قومیتی در ایران اظهار کرد: این یک فرصت است که باید به نحو احسن از آن استفاده کرد و آموزه‌های دینی می‌گویند که زندگی مسالمت‌آمیز داشته باشیم و اقلیت‌ها در مجلس نماینده دارند و این نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی به مساله تنوع قومیت‌ها توجه دارد.

رییس کمیته تدوین و ترویج منشور اخلاقی انتخابات با بیان اینکه اولویت منافع ملی بر منافع حزبی باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: توجه به منافع ملی باید اولویت اول داوطلبان برای ورود به عرصه انتخابات باشد و افراد نباید منافع ملی را فدای اهداف انتخاباتی کنند.

وی افزود: سلامت انتخابات در کشور مهم است و بیان تقلب در انتخابات نوعی فتنه دشمن از طریق جنگ نرم است و ارامش در انتخابات مهم است.

افشار تصریح کرد: حفظ حیثیت اجتماعی نامزدها از دیگر مبانی منشور اخلاقی انتخابات است و کسانی که ار سوی شورای نگهبان عدم احراز صلاحیت می شوند دلیل رد صلاحیت محرمانه به خود فرد گفته می‌شود و این افراد خود موضوع را رسانه‌ای می‌کنند.

سرتیپ علی‌رضا افشار ۷۰ ساله از دانشجویان پیرو خط امام (ره) و فرمانده پیشین نیروی مقاومت بسیج و معاون سیاسی وزارت کشور دولت نهم داوطلب انتخابات ۲۸ خرداد ریاست‌جمهوری شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
12 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.